ΟΜΟΡΦΙΑ: 16 Πανέξυπνοι Τρόποι για να Κάνετε τα Χείλη σας Πιο Όμορφα και Ελκυστικά

img

Πάντα αναζητούμε καλύτερους τρόπους για να δώσουμε συμβουλές σε γυναίκες, ώστε να νιώσουν πιο όμορφες και ελκυστικές. Γι” αυτό συγκεντρώσαμε τα παρακάτω 16 κόλπα, που θα χαρίσουν στα χείλη σας μια πιο πολυτελή, πιο υγιή και ελκυστική όψη, και πάντα στη μικρότερη επιβάρυνση.

1. Αν εφαρμόσετε lip balm, πριν φορέσετε κραγιόν ή lip gloss, τότε εξυπηρετεί ως βάση για καλύτερη εφαρμογή των τελευταίων και ενυδατώνει τα χείλη σας.

2. Αν ανησυχείτε ότι το χρώμα του κραγιόν σας είναι πολύ έντονο, πρώτα περάστε μία λεπτή στρώση. Στη συνέχεια, με προσεκτικές κινήσεις απλώστε το στην επιφάνεια των χειλιών σας.

3. Για να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο πλούσια, περάστε δύο στρώσεις κραγιόν: μια πιο σκούρα σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και μια πιο ανοιχτόχρωμη μόνο στο κέντρο τους. Στη συνέχεια ενώστε τα δύο χρώματα.

4. Θέλετε μια ματ απόχρωση για τα χείλη σας; Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα ημιδιαφανούς πούδρας πάνω από το κραγιόν, και αφήστε το να δράσει για ένα λεπτό. Στη συνέχεια με ένα πινέλο, αφαιρέστε ότι περισσεύει.

5. Χρειάζεστε επειγόντως κραγιόν και δεν έχετε διαθέσιμο; Αναμείξτε λίγη βαζελίνη με σκιά ματιών και εφαρμόστε πάνω στα χείλη ταμπονάροντας με τα δάχτυλα.

6. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε λάθος όταν κάνετε περίγραμμα χειλιών με μολύβι, αγοράστε το κραγιόν μαζί με το μολύβι χειλιών, για σιγουρευτείτε ότι οι αποχρώσεις ταιριάζουν.

7. Ζωγραφίστε με ακρίβεια το περίγραμμα χειλιών με μολύβι πιο εύκολα, αν πρώτα καθαρίσετε την άκρη του μολυβιού με χαρτομάντηλο ή βαμβάκι.

8. Αν έχετε βαρεθεί κάποια χρώματα μολυβιών, μπορείτε να τα αναμείξετε και να βγάλετε καινούρια απόχρωση, αν εφαρμόσετε το ένα πάνω από το άλλο.

9. Χρησιμοποιώντας μια όμπρε τεχνική, κάντε τις γωνίες και τις άκρες των χειλιών πιο σκουρόχρωμες από το κέντρο. Η μετάβαση από το ανοιχτόχρωμο προς το σκούρο πρέπει να είναι απαλή.

10. Μπορείτε να κάνετε τα λεπτά χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα, αν βάλετε lip gloss μόνο στο κέντρο των χειλιών.

11. Το lip gloss δε θα μουντζουρωθεί, αν εφαρμόσετε μια λεπτή στρώση ημιδιαφανής πούδρας από πάνω, και στη συνέχεια ακούμπησετε τα χείλη σας σε χαρτομάντηλο.

12. Εφαρμόστε λίγο highlighter στο κέντρο των χειλιών για να αποκτήσετε ’φυσική και λαμπερή’ εμφάνιση.

13. Ζωγραφίστε ένα περίγραμμα ελαφρώς πάνω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών με μολύβι και γεμίστε με κραγιόν. Αυτό βοηθάει να τονίσετε τα χείλη σας.

14. Εκτός αν το επιβάλλει το στυλ σας, αποφύγετε να χρησιμοποιείτε σκούρες αποχρώσεις κραγιόν. Οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν τα χείλη να φαίνονται μικρότερα.

15. Κάντε τα χείλη σας πιο απαλά και μαλακά, κάνοντας τακτικά μασάζ με την οδοντόβουρτσα.

16. Όταν χρησιμοποιείτε έντονο κραγιόν ή lip gloss, δώστε προσοχή τη κατεύθυνση εφαρμογής: θα πρέπει να ξεκινάτε από το κέντρο προς τις άκρες. Αυτό θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο πλούσια.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr