ΑΝΔΡΑΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άντρας Συνοδός Πολυτελείας μας εκμυστηρεύεται ΤΙ πραγματικά Θέλουν οι Γυναίκες στο Κρεβάτι!

img

Κάποιοι άνδρες δεν έχουν ιδέα τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι. Αλλά ο συνοδός πολυτελείας Ryan James που έχει τη βάση του στο Σίδνεϋ, δουλειά του είναι να ξέρει πως να ικανοποιήσει μια γυναίκα.

Ο James χρεώνει από 400 έως και 6.000 δολάρια για τις υπηρεσίες του, που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν οτιδήποτε, από μια ώρα σε ένα ξενοδοχείο, μέχρι και Σαββατοκύριακο διακοπών.

1

Και σε αντίθεση με τους περισσότερους άντρες που βλέπουν γυναίκες συνοδούς, δηλώνει ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν επικεντρώνονται απλά στο σeξ, όταν κλείνουν μαζί του ραντεβού.

“Σχεδόν κάθε πελάτισσα που βλέπω θέλει να ζήσει την εμπειρία της συντροφιάς,” δήλωσε στη Daily Mail της Αυστραλίας.

“Από όσα βλέπω, οι άντρες επικεντρωνόνται στη σeξουαλική πλευρά των πραγμάτων. Και οι γυναίκες το κάνουν, αλλά περνάμε και πολλή ώρα συζητώντας. “

2

“Πολλές από τις γυναίκες που βλέπω θα μπορούσαν εύκολα να πάνε σε ένα μπαρ, να γνωρίσουν κάποιον και να κάνουν μαζί του σeξ. Αλλά θέλουν μια διαφορετική εμπειρία,” εξηγεί.

“Μερικές φορές, έχουν πάρει πρόσφατα διαζύγιο, ή είναι ακόμα παντρεμένες και δεν έχουν εpωτική ζωή. Είχα πελάτες που είναι ζευγάρια και θέλουν τρίο, και γυναίκες που είναι παρθένες.”

3

Δηλώνει ότι οι γυναίκες που κλείνουν μαζί του ραντεβού έχουν διαφορετικές ηλικίες. “Η πιο νεαρή πελάτισσα ήταν 20 ετών. Είναι πιο σπάνιο να έχει τέτοια ηλικία, αλλά συμβαίνει.”

Αναφέρει ότι γενικά οι γυναίκες δεν έχουν συγκεκριμένες φαντασιώσεις, αλλά θέλουν να τις αποπλανήσει ο συνοδός.

“Οι πελάτισσες μου λένε ότι σε πολλές περιπτύξεις που έχουν, ο άντρας είναι της συμπεριφοράς «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Θέλουν να είναι εκείνες το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.”

4

 

Δηλώνει ότι προσφέρει “ελαφρύ δέσιμο” στις υπηρεσίες του, που αποκαλεί εμπειρία 50 Αποχρώσεις του Γκρι, αλλά οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται καθοδήγηση και δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν.

“Προσφέρω εμπειρία δείπνου τεσσάρων ωρών. Είναι αρκετά δημοφιλές. Ή μπορεί να με κλείσουν για Σαββατοκύριακο και θα πάμε σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη, θα δούμε μια παράσταση στην Όπερα.”

Ο James πρόσθεσε ότι υπάρχει ακόμα στιγματισμός στις γυναίκες που βλέπουν συνοδούς, και κάποιες γυναίκες είναι πολύ μυστικοπαθείς με αυτό, ενώ είχε πελάτισσες που ήταν αρκετά ανοιχτές στο γεγονός ότι πλήρωναν χρήματα για σeξ. Για την ώρα δεν κλείνει ραντεβού με νέες πελάτισσες, καθώς έχει πλήρη απασχόληση με τις τακτικές του πελάτισσες.

5

6

7

8


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr