ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: 15 Πράγματα που Κάνει ένας Άντρας κατά τη διάρκεια του SΕX μόνο αν σε Αγαπάει Αληθινά. Μεγάλη Προσοχή στο #9!

img

1. Κρατάνε οπτική επαφή. Εστιάζουν πάνω μας και στον τρόπο που ανταποκρινόμαστε μαζί τους, σαν να το απολαμβάνουν. Στην ουσία, δεν κοιτάζουν απλά στον τοίχο.

2. Μας φιλάνε. Στην πραγματικότητα το φιλί είναι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της επαφής.

3. Ο βασικός τους στόχος είναι να σας ξεσηκώσουν.

4. Επικοινωνούν μαζί μας ρωτώντας τι μας αρέσει, αν είμαστε εντάξει, ότι θέλουν να νιώθουμε καλά.

5. Γίνονται συναισθηματικοί.

6. Μας κρατάνε το χέρι.

7. Εκφράζουν ανοιχτά τη γνώμη τους, τι τους αρέσει και πως τους κάνουμε να νιώθουν.

8. Προσπαθούν να διατηρήσουν άμεση επαφή με το σώμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

9. Δεν απομακρύνονται μόλις τελειώσει η στιγμή. Τουλάχιστον, θα ξαπλώσουν δίπλα και θα μιλήσουν για λίγο.

10. Συχνά επιστρέφουν και θέλουν να μας αγκαλιάσουν ή να μας δώσουν ένα φιλί. Είναι σαν ένα σημάδι εκτίμησης και ευγνωμοσύνης.

11. Φτιάχνουν ρομαντική ατμόσφαιρα, καθώς θέλουν να μας ευχαριστήσουν.

12. Πάντα βρίσκουν χρόνο για να βρεθούν μαζί σας πιο ρομαντικά. Η ερωτική σας ζωή είναι μια προτεραιότητα γι” αυτούς, και όχι κάτι σαν υποχρέωση στο πρόγραμμα.

13. Δεν είναι ενάντια στη φράση «κάνω έρωτα», αν και μπορεί να γελάσουν με αυτόν τον όρο. Ακόμα και αν δεν τους αρέσει αυτός ο όρος, θα συμφωνήσουν ότι δεν είναι και τόσο λάθος.

14. Σας παρηγορούν. Αν κάνετε ένα αστείο ήχο ή κάτι δεν πάει και τόσο καλά, σας παρηγορούν αμέσως, αντί να πούνε απλά ένα «εντάξει» και να προχωρήσουν παρακάτω.

15. Μιλάνε για το σeξ μετά την πράξη. Θέλουν να μάθουν τι έχει απότελεσμα για σας και τι δεν έχει, και θέλουν να γίνουν καλύτεροι για σας.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr