ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Θέμα που πονάει (πολύ): 6 σημάδια που δείχνουν ότι είναι μαζί σου για να ξεπεράσει την πρώην του

img

Κοίταξε να δεις φίλη μου. Το θέμα αυτό που θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως, είναι λίγο σκληρό, είναι λίγο αποτρόπαιο αλλά δυστυχώς είναι και αληθινό μιας και συμβαίνει, και όχι σπάνια θα λέγαμε. Λοιπόν, επειδή οι σχέσεις έχουν γίνει δύσκολες και περίπλοκες, και επειδή τείνουμε να στενοχωρούμε ανθρώπους, χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε, λέμε σήμερα να καταπιαστούμε με το καυτό και επίπονο θέμα της σχέσης… rebound ή ελληνιστί πώς θα καταλάβεις ότι βγαίνει μαζί σου μόνο και μόνο για να ξεπεράσει την πρώην του. ΑΟΥΤΣ…

1. Μόλις χώρισε: Δε θα σταματήσουμε να το λέμε και να το υποστηρίζουμε σε κάθε ευκαιρία. Πού πας κακομοίρα μου ξυπόλητη στ” αγγούρια; Θαρρείς θα τη γλιτώσεις; Ποιος άνθρωπος είναι έτοιμος να δοθεί σε μία νέα σχέση όταν δεν έχει ξεπεράσει καλά καλά την προηγούμενη; Δε λέμε φυσικά ότι ένας άντρας που χώρισε ένα μήνα πριν, σου είναι παντελώς άχρηστος, αλλά να ξέρεις ότι αν ασχοληθείς μαζί του και περιμένεις να περάσετε… ζάχαρη, θα προσγειωθείς απότομα και σίγουρα θα πονέσεις. Ή μήπως νομίζεις ότι τα βράδια που σου λέει ότι είναι με τα παιδιά και εξαφανίζεται, είναι όντως με τα παιδιά; Προφανώς και είναι με την πρώην του και κάνουν σεξ. Και μετά αναλύουν γιατί δεν πρέπει να είναι μαζί. Και ξανακάνουν σεξ. Sorry…

2. H προηγούμενη σχέση του ήταν πολύ σοβαρή: Όσο κι αν τον θέλεις, όσο κι αν το σεξ σας είναι καλό και όσο κι αν τον έχεις φανταστεί γαμπρό να σε περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας, σε περίπτωση που η προηγούμενη σχέση του ήταν πάνω από 3 χρόνια, και ίσως υπήρξε και δαχτυλίδι-που σημαίνει ότι έφτασαν ένα βήμα πριν το γάμο-φύγε μακριά να σωθείς. Aν μείνεις, να ξέρεις ότι θα είσαι αυτή που θα πληρώσει τα σπασμένα. Δεν το κάνει επίτηδες, απλά έτσι του βγαίνει. Και είμαστε σίγουροι ότι έχεις ακούσει πολλούς άντρες να λένε: «Εκείνη φταίει για όλα αυτά που κάνω γιατί με είχε πληγώσει». Άδικο. Αλλά αληθινό.

3. Δεν είναι ποτέ μόνος του: Και εκεί που συζητάτε, συνειδητοποιείς ότι είναι 30 ετών, και σου έχει αραδιάσει τουλάχιστον 5 μακροχρόνιες σχέσεις, και άλλες 4 πιο χαλαρές και σίγουρα αρκετές που διήρκησαν κανά 2μηνο. Είναι λοιπόν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να μείνουν μόνοι. Υπάρχουν, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ίσως να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν, και δη οι άντρες, έπειτα από ένα χωρισμό, και επειδή νιώθουν ξεκρέμαστοι και χαμένοι, τείνουν να κάνουν σχέσεις, με… όποιον βρουν-εντάξει σκληρό αλλά έτσι είναι-μόνο και μόνο για να καλύψουν την ανάγκη τους για συντροφικότητα, την οποία είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια. Το κακό στην προκειμένη είναι ότι επειδή βρίσκονται σε σύγχυση, τείνουν να λένε μεγάλα λόγια, τα οποία φυσικά και δεν πιστεύουν.

4. Τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα: Εκτός από τον ενθουσιασμό που επιδεικνύει λέγοντας λόγια και κάνοντας σχέδια για το μέλλον, ενώ έχετε βγει… 3 ραντεβού, από τον πρώτο κιόλας μήνα, μένει πολλά βράδια στο σπίτι σου και το ίδιο σε προτρέπει να κάνεις κι εσύ. Ίσως να νιώθει πολύ άνετα μαζί σου. ίσως. Το πιο πιθανό όμως, είναι να του λείπει η οικειότητα που είχε με την πρώην του και να θέλει να τη δημιουργήσει και με σένα. Η δεύτερη περίπτωση είναι και αυτή που δε σε συμφέρει, φυσικά.

5. Έχει να πάει σε γάμο ή κάποιο άλλο event: Μπορεί το συγκεκριμένο να σου φαίνεται παρατραβηγμένο, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Εξάλλου έχουμε πει ότι στον πόλεμο και τον έρωτα όλα επιτρέπονται. Και πάλι δυστυχώς. Αν για παράδειγμα παντρεύεται κάποιος φίλος του, και η πρώην του… θα είναι εκεί, τότε πολύ πιθανό να είσαι το δεκανίκι του για εκείνη τη βραδιά. Προφανώς και θα παρακολουθεί κάθε της κίνηση και προφανώς και θα ρωτήσει αν σχολίασε το παραμικρό. Με σένα, θα είναι κύριος και γλυκός, γιατί πολύ απλά θα βλέπει η άλλη. Α, και σε περίπτωση που προσφερθεί να σου κάνει δώρο το φόρεμα που θα φορέσεις, μην το πάρεις σαν κίνηση αγάπης, αλλά σαν απέλπιδα προσπάθεια να είσαι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή για να κάνει την πρώην… έξαλλη!

6. Δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του: Και δε δείχνει και κανένας πρόθυμος να γνωρίσει εσένα. Βασικά όταν είσαι ενθουσιασμένη με έναν άντρα, δε θέλεις να μάθουν και οι φίλες σου πόσο καταπληκτικός είναι; Ε αυτό συμβαίνει και με τους άντρες. Όταν λοιπόν Κώστα ακούς και Κώστα δε βλέπεις, και ο καιρός περνάει, τότε μάλλον δεν σου έχει και τόσο μεγάλη εκτίμηση ώστε να σε φέρει στην παρέα του και άρα πιο κοντά στη… ζωή του!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr