ΟΜΟΡΦΙΑ: Επαγγελματίας αισθητικός αποκαλύπτει 8 μυστικά για το Μακιγιάζ που θα κάνουν τα Μάτια σας να ξεχωρίζουν!

img

Δε χρειάζεται να είστε μία γκουρού της αισθητικής για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά. Γνωρίζοντας μερικά βασικά μυστικά είναι το κλειδί για την επιτυχία, και στο τέλος θα μαγέψετε τους πάντες με το ελκυστικό σας βλέμμα.

Η Lily, μια ταλαντούχα makeup artist, μας αποκαλύπτει μερικά μυστικά για το μακιγιάζ:

1. Τονίστε τα φρύδια σας

viraltopnews.gr

Έχοντας εστιάσει στα φρύδια, μπορείτε είτε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας ή να βελτιώσετε τη συνολική συμμετρία του πρόσωπου σας. Τα φρύδια μπορούν να ανοίξουν ολόκληρη την περιοχή των ματιών, κάνοντας το σχήμα του προσώπου στενότερο ή πιο φαρδύ. Οι σκιές ματιών και τα μολύβια φρυδιών μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα φρυδιών. Οι μάσκαρες φρυδιών μπορούν να προσθέσουν όγκο στα φρύδια, και τα τζελ φρυδιών μπορούν να τα κρατήσουν στη θέση τους.

2. Εφαρμόστε λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου

viraltopnews.gr

Αν θέλετε τα μάτια σας να φαίνονται φρέσκα και φωτεινά, περάστε με ένα λευκό μολύβι την εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου. Ανοιχτές αποχρώσεις, όπως το ιβουάρ ή περλέ χρώματα είναι ιδανικά.

3. Χρησιμοποιήστε highlighter

viraltopnews.gr

Για να φωτίσετε τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε ένα highlighter ή περλέ σκιά ματιών. Εφαρμόστε πάνω στο κόκαλο του φρυδιού, στην εσωτερική γωνία των ματιών σας, και στο κέντρο του βλεφάρου σας.

4. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας

viraltopnews.gr

Αν έχετε ίσιες ή κοντές βλεφαρίδες, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλύτερα ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας πριν από την εφαρμογή της μάσκαρας, ξεκινώντας από τη βάση των βλεφαρίδων σας. Απλώστε τη μάσκαρα τοποθετώντας το βουρτσάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων σας και με ανοδική κίνηση. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν επίσης να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

5. Εφαρμόστε μπεζ σκιές ματιών

viraltopnews.gr

Μία χρωματική παλέτα με ανοιχτές καφέ σκιές είναι ιδανική για όλες! Εφαρμόστε ανοιχτόχρωμη σκιά στο άνω βλέφαρο, κάνοντας το χρώμα πιο σκούρο στις εξωτερικές γωνίες. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια ανοιχτόχρωμη σκιά ξανά στην πτύχωση. Θα σας βοηθήσει να τονίσετε το σχήμα των ματιών σας.

6. Σκουρύνετε τη γραμμή των βλεφαρίδων

viraltopnews.gr

Σκουραίνοντας τη γραμμή των βλεφαρίδων θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίσουν. Μπορείτε απαλά να αναμείξετε τα χρώματα, ώστε να μη ξεχωρίσει η γραμμή της ανοιχτής και της σκουρόχρωμης σκιάς.

7. Η μπλε σκιά μπορεί να φωτίσει τα μάτια σας

viraltopnews.gr

Τα μπλε χρώματα ταιριάζουν σε γυναίκες που έχουν πράσινα, καφέ ή γαλάζια μάτια. Αυτό το χρώμα θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο εκφραστικά.

8. Μη φοβηθείτε το χρώμα

viraltopnews.gr

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε χρωματιστές σκιές για να τονίσετε ή να εφαρμόσετε όλο το άνω βλέφαρο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκιά που ταιριάζει με την ίριδά σας. Για να ζωντανέψετε το χρώμα, εφαρμόστε συμπληρωματικά χρώματα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr