ΟΜΟΡΦΙΑ: 15 πραγματικά έξυπνα τρικ για τέλειο μανικιούρ

img

Το μυστικό για την ιδανική εμφάνιση βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες, γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχετε πάντα ένα καλοφτιαγμένο και άψογο μανικιούρ! Ανακαλύψτε λοιπόν 15 πραγματικά έξυπνα τρικ για τέλειο μανικιούρ.

Glitter

viraltopnews.gr

Αν το μανικιούρ σας έχει αρχίσει να ξεφτίζει στο τελείωμα του, αλλά δεν έχετε χρόνο να το ξανακάνετε, μπορείτε να το ανανεώσετε με λίγο glitter. Απλά εφαρμόστε λίγο βερνίκι με glitter στο τελείωμα των νυχιών σας και το πρόβλημα λύθηκε. Επίσης, μπορείτε να κρύψετε το κενό που δημιουργείται στη βάση όταν μεγαλώνει το νύχι σας πάλι με glitter.

Οι νυφάδες glitter σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα θα κάνουν το μανικιούρ σας πιο ενδιαφέρον. Παρεμπιπτόντως, είναι καλύτερο να εφαρμόσετε μεγάλα κομμάτια με την βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας ή μιας βελόνας, απ’ ότι με το πινελάκι. Με αυτό τον τρόπο, τα νύχια σας θα δείχνουν πιο όμορφα και περιποιημένα.

Σταγόνες

viraltopnews.gr

Αυτές οι δροσοσταλίδες φαίνονται πολύ πιο εντυπωσιακές σε ματ βερνίκι νυχιών, γιατί δίνουν έμφαση στον όγκο και την «ρευστότητα» τους.

Μπορείτε επίσης να προσέξετε πως οι σταγόνες δείχνουν πιο φυσικές όταν έχουν διαφορετικά μεγέθη. Αυτό δημιουργεί ένα αποτέλεσμα δροσιάς στα νύχια σας.

Εφημερίδα

viraltopnews.gr

Προκειμένου να δημιουργήσετε ένα ασυνήθιστο μανικιούρ, χρησιμοποιήστε μια εφημερίδα. Ναι, καλά διαβάσατε, μια συνηθισμένη εφημερίδα ή μια σελίδα βιβλίου! Επιπλέον, θα χρειαστείτε ένα βερνίκι νυχιών, βαμβάκι και ένα υγρό (αλκοόλ, βότκα ή κολόνια) για να καταφέρετε να μεταφέρετε τα γράμματα στα νύχια σας. Δείτε λεπτομέρειες για την δημιουργία του μανικιούρ εφημερίδα, εδώ.

Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική, μπορείτε να μεταφέρετε γράμματα, αλλά και εκτυπωμένα στοιχεία (εικόνες, φωτογραφίες κλπ) στα νύχια σας. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και τις γραμματοσειρές! Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει!

Σελοτέιπ

viraltopnews.gr

Για να κάνετε το τέλειο γαλλικό μανικιούρ ή γενικότερα γεωμετρικά σχήματα, χρησιμοποιήστε σελοτέιπ. Συνήθως κολλάει καλά στο νύχι και ακόμα πιο σημαντικό, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα.

Τραυμαπλάστ

viraltopnews.gr

Χρησιμοποιήστε ένα τραυμαπλάστ ως διάτρητο πρότυπο για να δημιουργήσετε τακτοποιημένες τελείες με ίση απόσταση μεταξύ τους.

Πλέγμα

viraltopnews.gr

Μια άλλη δημιουργική μέθοδος πραγματοποιείται με ένα κομμάτι πλέγματος (ή τούλι). Τοποθετήστε το στο νύχι και εφαρμόστε το βερνίκι από πάνω.

Ρευστή κόλλα

viraltopnews.gr

Υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά καλλυντικά προϊόντα που ονομάζονται skin defender, τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα και το δέρμα γύρω από το νύχι, προστατεύοντάς το από το βερνίκι. Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ένα πολύ χρήσιμο προϊόν. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συνηθισμένη ρευστή κόλλα PVA αντί γι’ αυτό, έχοντας το ίδιο αποτέλεσμα!

Σφουγγαράκι

viraltopnews.gr

Προκειμένου να κάνετε ένα ombre μανικιούρ με διαβάθμιση του χρώματος θα χρειαστείτε ένα συνηθισμένο σφουγγαράκι.

Συνήθως στα ινστιτούτα δημιουργούν ένα οριζόντιο ombre, αλλά εσείς μπορείτε να πρωτοτυπήσετε κάνοντας ένα κάθετο! Θα είναι κάτι το ασυνήθιστο και εντυπωσιακό!

Τσιμπιδάκι

viraltopnews.gr

Προκειμένου να αποκτήσετε υπέροχες ολοστρόγγυλες βούλες χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι μαλλιών. Βουτήξτε την άκρη του στο βερνίκι και στη συνέχεια ακουμπήστε το στο νύχι σας.

Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας εργαλείο μανικιούρ για τελείες

Σκιά ματιών

viraltopnews.gr

Εάν θελήσετε να κάνετε το μακιγιάζ των ματιών και το μανικιούρ σας στο ίδιο ακριβώς χρώμα ή απλά θέλετε να μετατρέψετε μια σκιά ματιών σε βερνίκι νυχιών, δεν έχετε παρά να την ρίξετε μέσα σε ένα διάφανο βερνίκι και να την ανακατέψετε πολύ καλά.

Πινέλο για σκιές ματιών

viraltopnews.gr

Αν χρησιμοποιήσετε σκιά ματιών για το μανικιούρ σας και θέλετε να απλώσετε άνισα λίγο glitter, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για σκιά ματιών.

Ατμός

viraltopnews.gr

Αυτό το εύκολο τρικ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ματ μανικιούρ. Βράστε νερό σε ένα κατσαρολάκι, βάψτε τα νύχια σας με το βερνίκι και στη συνέχεια κρατήστε τα πάνω από τον ατμό για μερικά λεπτά.

Άμυλο πατάτας

viraltopnews.gr

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν συνδυασμό από γυαλιστερές και ματ περιοχές στα νύχια σας, θα χρειαστείτε άμυλο πατάτας (το οποίο υπάρχει στο εμπόριο σε μορφή αλευριού). Αρχικά, εφαρμόστε το βερνίκι. Στη συνέχεια αναμείξτε λίγες σταγόνες από διάφανο μανό με άμυλο πατάτας σε λαδόκολλα μέχρι να πάρετε ένα ενιαίο μείγμα. Τέλος, απλώστε γρήγορα το μείγμα στο κομμάτι του νυχιού σας που θέλετε να γίνει ματ.

Διάφανη μεμβράνη

viraltopnews.gr

Δημιουργήστε ένα σχέδιο με βερνίκι νυχιών σε μικρά κομμάτια διάφανης μεμβράνης και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια ξεκολλήστε το σχέδιο από την μεμβράνη, εφαρμόστε το πάνω στο νύχι σας και στερεώστε το με διάφανο μανό.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν χρειάζεται να κάνετε το σχέδιο απευθείας στην μεμβράνη. Μπορείτε απλά να κάνετε έναν κύκλο ή ένα ορθογώνιο και στην συνέχεια να κόψετε το σχήμα που επιθυμείτε (καρδιά, αστέρι, γραμμές κλπ). Δεν υπάρχουν όρια στην δημιουργικότητα!

Φακελάκι τσαγιού

viraltopnews.gr

Μπορείτε να διορθώσετε ένα σπασμένο νύχι με ένα φακελάκι τσαγιού. Βάψτε το νύχι σας, εφαρμόστε λίγη κόλλα νυχιών και κολλήστε ένα ορθογώνιο κομμάτι από το φακελάκι τσαγιού στο νύχι σας. Με το που στεγνώσει, απλώστε μια λεπτή στρώση κόλλας από πάνω του. Βάψτε το νύχι σας άλλη μια φορά και εφαρμόστε μερικές στρώσεις από διάφανο βερνίκι νυχιών.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr