ΓΥΝΑΙΚΑ: 5 φυσικές συνταγές για τουρλωτα οπίσθια!

img

Οι γλουτοί παίζουν αναμφισβήτητα σημαντικό ρόλο στην εξωτερική εμφάνιση. Τα σκελετωμένα σώματα ευτυχώς δεν είναι πλέον στην μόδα. Τώρα, ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από Bootylicious γυναίκες, δηλαδή γυναίκες με καμπύλες. Τα μάτια όλων στρέφονται στα πεταχτά οπίσθια και τις καμπύλες του σώματος.

Δυστυχώς, δεν έχει κάθε γυναίκα φυσικές καμπύλες.

Αλλά όπως πάντα, οι σπιτικές θεραπείες μας δίνουν την λύση.Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται με υπομονή και επιμονή, γιατί αν τις εφαρμόσουμε μια μέρα και σταματήσουμε μέχρι τον επόμενο μήνα, δεν θα δούμε κανένα όφελος. Πρέπει να έχουμε επίγνωση ότι αν θέλουμε αποτελέσματα, οφείλουμε να είμαστε συνεπείς. Αυτή τη φορά σας προτείνουμε φυσικές κρέμες και αν προσθέσετε σωστή διατροφή και γυμναστική, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο γρήγορα ορατά.

Γιαούρτι και μπανάνα

viraltopnews.gr

Λιώστε μια μπανάνα μέχρι να γίνει πουρές και προσθέσετε γιαούρτι μέσα στο μείγμα. Ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια, απλώστε το μείγμα στους γλουτούς σας για 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και εφαρμόστε την συνηθισμένη ενυδατική κρέμα σας. Επαναλάβετε 3 φορές την εβδομάδα.

Nivea με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

viraltopnews.gr

Ανακατέψτε μια μικρή ποσότητα από την μπλε κλασσική Nivea με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.Εφαρμόστε στους γλουτούς σας με απαλό μασάζ μέχρι το δέρμα να την απορροφήσει.Επαναλάβετε κάθε μέρα.

Πατάτες, αυγά και μέλι

viraltopnews.gr

Καθαρίζουμε και τρίβουμε μια πατάτα.Χτυπάμε ένα αυγό και προσθέτουμε την τριμμένη πατάτα και 3 κουταλιές της σούπας μέλι.Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αλείφουμε με το μείγμα τους γλουτούς μας και αφήνουμε για 25 λεπτά. Ξεπλένουμε με κρύο νερό.Επαναλάβετε 2 φορές την εβδομάδα.

Μωβ σταφύλια και κανέλα

viraltopnews.gr

Λιώνουμε τα σταφύλια και προσθέτουμε στον χυλό τους 5 κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας. Ανακατεύουμε το μείγμα καλά και εφαρμόζουμε στους γλουτούς για 30 λεπτά. Ξεπλένουμε με κρύο νερό.Επαναλάβετε 3 φορές την εβδομάδα.

Βαζελίνη με λάδι καρύδας

viraltopnews.gr

Στις παλάμες των χεριών βάλτε λίγη βαζελίνη και προσθέσετε μια κουταλιά έλαιο καρύδας.Τρίψτε τα χέρια σας καλά και εφαρμόστε το μείγμα στους γλουτούς σας με κυκλικές κινήσεις. Κάντε το αυτό κάθε μέρα για αισθητά αποτελέσματα.

Αν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε μεγαλύτερες ποσότητες και να αποθηκεύσετε τις κρέμες σε ένα βάζο. Διατηρήστε στο ψυγείο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr