ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 5 Πρωινές Συνήθειες που θα σε Βοηθήσουν να Αισθάνεσαι τέλεια για ΟΛΗ την ημέρα. Η 4η είναι ο,τι Καλύτερο για την Υγεία!

img

Για τους περισσότερους, οι κινήσεις που κάνουμε μετά το ξύπνημα είναι περίπου οι ίδιες. Λίγοι όμως ξέρουν πως πρέπει να προσθέσουμε μερικά ακόμα κόλπα στην καθημερινότητά μας για να την κάνουμε πιο εύκολη. Έτσι, σκεφτήκαμε να σας δείξουμε 5 πρωινά τελετουργικά που συχνά ακούμε αλλά ποτέ δεν δοκιμάζουμε.

1. Κάντε μασάζ στα αυτιά 

viraltopnews.gr

Αυτό θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε εντελώς και μπορείτε να το κάνετε ενώ είστε ακόμα στο κρεβάτι,

2. Πιείτε ένα ποτήρι με ζεστό νερό και λεμόνι

viraltopnews.gr

Αυτό έχει πολλά οφέλη στον οργανισμό. Θα βελτιώσει το πεπτικό σύστημα, τα νεφρά και τα έντερα. Θα βοηθήσει να αφαιρεθούν οι τοξίνες από το σώμα και θα αυξήσει το ανοσοποιητικό. Δεν χρειάζεται βέβαια να πίνετε ένα ολόκληρο λεμόνι – και 1/4 είναι αρκετό. Θα ήταν καλό να το πιείτε 20-30 λεπτά πριν φάτε πρωινό.

3. Καθαρίστε την γλώσσα σας

viraltopnews.gr

Όλοι ξέρουμε πως είναι σημαντικό να καθαρίζουμε δύο φορές τη μέρα τα δόντια μας. Αλλά όμως και στην γλώσσα μπορούν να συγκεντρωθούν πολλά βακτήρια και έτσι να έχετε άσχημη αναπνοή. Αυτό επίσης μπορεί να βοηθήσει την δημιουργία πλάκας και προβλήματα με τα ούλα.

Για να καθαρίσετε την γλώσσα σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι μία κανονική οδοντόβουρτσα. Απλά να προσέχετε μην καθαρίζετε πολύ δυνατά, γιατί έτσι μπορεί να τραυματίσετε την γλώσσα σας.

4. Φάτε μια κουταλιά μέλι

viraltopnews.gr

Το μέλι θα σας γεμίσει ενέργεια, θα βοηθήσει στην μνήμη, θα μαλακώσει τον βήχα και θα ανακουφίσει από αλλεργικά συμπτώματα. Γι’αυτούς τους λόγους, το να ξεκινήσετε την μέρα σας με μία κουταλιά μέλι είναι σίγουρα καλή ιδέα. Ιδανικά, θα πρέπει να είναι φυσικό μέλι και θα πρέπει να το φάτε 10-15 λεπτά πριν το πρωινό.

5. Πλύντε το στόμα σας με διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου.

viraltopnews.gr

Πρέπει να προσέχετε μόνο να μείνετε στην σωστή αναλογία: 5-7 σταγόνες ενός διαλύματος 3% σε 50 ml νερού. Αυτό θα σας βοηθήσει να ασπρίσετε τα δόντια, να απαλλαγείτε από την δυσοσμία και να προστατέψετε τα ούλα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr