ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Ρίχνει στο Μπολ 2 Μπανάνες μαζί με 2 Κουταλιές Μέλι και Αραιώνει το Μείγμα με Νερό. Ο Λόγος; Ο,τι Καλύτερο για την Υγεία μας!

img

Η θεραπεία του χρόνιου βήχα και της βρογχίτιδας ανέκαθεν ήταν μια πρόκληση για την συμβατική ιατρική. Αυτό το γιατροσόφι όμως υπόσχεται να θεραπεύσει και να καταπραΰνει λαιμό και βρόγχους.

Χάρη στις ισχυρές ιδιότητες του μελιού και της μπανάνας, αυτό το γιατροσόφι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από παιδιά όσο και ενήλικες και έχει ευχάριστη γεύση.

Συστατικά:

400 ml βραστό νερό
2 μεσαίες ώριμες μπανάνες με καφέ κηλίδες
2 κουταλιές μέλι

Προετοιμασία:

Αρχικά, ξεφλουδίστε τις μπανάνες και λιώστε τις με ένα κουτάλι ή πιρούνι. Μη χρησιμοποιήσετε μεταλλικό μπολ, καθώς οι μπανάνες σε επαφή με μέταλλο, έχουν την τάση να σκουραίνουν.

Στη συνέχεια, ρίξτε τον πουρέ μπανάνας σε μια κατσαρόλα και προσθέστε το βραστό νερό. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει για 30 λεπτά. Τέλος, προσθέστε το μέλι. Είναι σημαντικό να προσθέσετε το μέλι στο τέλος, για να μη χαθούν οι ισχυρές του ιδιότητες με το καυτό νερό.

Κατανάλωση:

Πιείτε 100ml από το μείγμα 4 φορές την ημέρα (συνολικά 400ml την ημέρα).

Η ποσότητα είναι αρκετή για μια μέρα και μπορείτε να ετοιμάσετε την επόμενη μέρα φρέσκια ποσότητα. Τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μέσα σε 5 μέρες. 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr