ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Με αυτή τη Θαυματουργή Συνταγή θα Καταπολεμήσετε Αποτελεσματικά τις Αϋπνίες και θα Κοιμηθείτε σαν Πουλάκι με Φυσικό Τρόπο!

img

Δεν είναι μυστικό ότι ο ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία μας. Δίνει στο σώμα μας και στο μυαλό μας την ευκαιρία να επαναφορτίσει και να αρχίσει την επόμενη μέρα με ανανεωμένη ενέργεια. Αλλά, οι καιροί έχουν αλλάξει και όχι προς το καλύτερο.

Στη δεκαετία του 1960 και του ’70, οι ενήλικες κοιμόντουσαν κατά μέσο όρο επτά έως εννέα ώρες κάθε βράδυ. Σήμερα, ο μέσος όρος έχει μειωθεί μεταξύ πέντε και επτά ώρες. Ένας σημαντικός παράγοντας που οδήγησε σε αυτή την μείωση του ύπνου είναι η τεχνολογία . Τα social media και τα smartphones μας κάνουν να σκεφτούμε ότι κάτι μας λείπει όταν είμαστε εκτός τη νύχτα. Πολλοί άνθρωποι μένουν ξύπνιοι πλέον απλώς και μόνο επειδή έχουν πρόβλημα να αποσυνδεθούν.

viraltopnews.gr

Περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν προβλήματα στον ύπνο και υπάρχουν πάνω από 70 διαφορετικές αιτίες. Πάνω από το 60% των ενηλίκων παραδέχονται ότι έχουν προβλήματα στον ύπνο, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και το 40% των Αμερικανών αισθάνεται κουρασμένος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Και οι στατιστικές για τα παιδιά είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές: το 69% δεν μπορεί να κοιμηθεί όλη τη νύχτα! Για να κρατήσει το μυαλό και το σώμα υγιές, ένας ενήλικες χρειάζονται επτά έως οκτώ ύπνου και τα παιδιά τουλάχιστον δέκα ώρες.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα πολύ απλό θεραπευτικό μίγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα, χωρίς να χρειάζεται να πάρετε φάρμακα.

Θα χρειαστείτε:

  • βιολογικό μέλι
  • αλάτι Ιμαλαΐων

Πριν πάτε για ύπνο, πάρτε μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι και μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατέψτε τα μαζί. Τώρα βάλτε το μείγμα στο στόμα σας και αφήστε το να διαλυθεί κάτω από τη γλώσσα σας. Το αλάτι Ιμαλαΐων περιέχει 80 διαφορετικά στοιχεία που λειτουργούν θετικά ενώ κοιμάστε.

viraltopnews.gr

Το μέλι περιέχει γλυκόζη που παρέχει ενέργεια στα κύτταρα. Ο συνδυασμός του αλατιού και του μελιού, βοηθά να αυξηθεί το επίπεδο της σεροτονίνης του σώματος, που παίζει καθοριστικό ρόλο στη χαλάρωση και στο αίσθημα ευεξίας.

Μαζί, αυτά τα συστατικά επιτρέπουν τη μετάβαση σε μια κατάσταση όπου το σώμα είναι εντελώς χαλαρό και το μυαλό είναι ήρεμο. Όταν επιτευχθεί αυτή η κατάσταση, ο ύπνος έρχεται γρήγορα. Έτσι, δεν χρειάζεται να λάβετε εθιστικά φάρμακα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr