ΑΣΚΗΣΗ: Δες ΠΩΣ θα αποκτήσεις Επίπεδη Κοιλιά σε 2 Εβδομάδες κάνοντας την άσκηση της Πετσέτας για μόλις 4 Λεπτά τη Μέρα!

img

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται ένα όμορφο, γυμνασμένο σώμα, αλλά αυτό είναι κάτι που λίγοι έχουν πετύχει. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει μια εύκολη λύση. Ανακαλύψαμε την τέλεια μέθοδο απώλειας του περιττού λίπους από την μέση η οποία περιλαμβάνει μια άσκηση που πρέπει να επαναλάβετε για 14 μέρες.

1. Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στην ίδια ευθεία με τους ώμους. Πιάστε τις δύο άκρες μιας πετσέτας που έχετε κάνει ρολό και τεντώστε την κάθετα μπροστά σας. Χωρίς να χαλαρώνετε το πιάσιμο ή το τέντωμα της πετσέτας, μετακινήστε τα τεντωμένα χέρια σας δεξιά, μετά πάνω, κάνοντας έτσι ένα ημικύκλιο πάνω από το κεφάλι σας. Στην συνέχεια κουνήστε τα χέρια, κρατώντας την πετσέτα, προς την αριστερή πλευρά του σώματος.

viraltopnews.gr

2. Αλλάζοντας θέση στα χέρια σας (όπως στην εικόνα), κάντε ακόμα ένα ημικύκλιο προς την άλλη πλευρά.

viraltopnews.gr

3. Οι κινήσεις των χεριών σας θα πρέπει να σχηματίζουν οχτάρια. Προσοχή: τα πόδια θα πρέπει να κουνιούνται όσο το λιγότερο γίνεται και οι γοφοί να μην κουνιούνται πέρα δώθε.

viraltopnews.gr

Δείτε και στο βίντεο πώς γίνεται η άσκηση:

Μπορείτε να κάνετε αυτή την άσκηση για ένα λεπτό, 2-4 φορές τη μέρα, και σταδιακά να αυξάνετε τον χρόνο που αφιερώνετε σε 2-3 λεπτά την φορά. Γυμνάζει τους πλάγιους κοιλιακούς και τους μυς την πλάτης, ενώ δυναμώνει και τους μυς των χεριών.

Τα αποτελέσματα θα γίνουν πιο ορατά αν μια μέρα πριν ξεκινήσετε την δεύτερη εβδομάδα της άσκησης δεν φάτε πολύ για να καθαρίσετε τον οργανισμό.

Αυτή η άσκηση θα σας χαρίσει αδύνατη μέση και δυνατούς κοιλιακούς. Τι περιμένετε;


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr