ΤΑΞΙΔΙΑ: Οικοτουρισμός με κάθε πολυτέλεια!

img

Το πρωτότυπο ξενοδοχείο «Three Stacks» μόλις άνοιξε τις πύλες του στην Ουκρανία έγινε αμέσως το «talk of the town» και όχι άδικα.

Στην ουσία πρόκειται για τρία εντυπωσιακά καταφύγια που απευθύνονται κυρίως σε οικοτουρίστες, απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά με μια δόση πολυτέλειας παραπάνω!

Αρχής γενομένης από την εμφάνισή τους αλλά και από την κατασκευή, που έγινε αποκλειστικά με ξύλο, ζαχαροκάλαμο, πηλό και χορτάρι (!), όλα καταδεικνύουν ότι τα συγκεκριμένα καταλύμματα στηρίζουν την πράσινη ανάπτυξη με κάθε τρόπο.

viraltopnews.gr

Επιπλέον, η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όλο το ξενοδοχείο αλλά και ο καταπράσινος εξωτερικός χώρος δεν αφήνουν καμία αμφιβολία επ” αυτού. Όσο για την εσωτερική διακόσμηση;

viraltopnews.gr

Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου, από τα καταφύγια μέχρι και το εστιατόριο, συνθέτουν για τον επισκέπτη ένα απόλυτα οικολογικό περιβάλλον, με την επιλογή φυσικών υλικών στα έπιπλα και τα υφάσματα, στα χρώματα των τοίχων και στα διακοσμητικά αντικείμενα, χωρίς, όμως, να υπολείπονται σε άνεση και πολυτέλεια.

viraltopnews.gr

«Ο οικοτουρισμός αποκτά εδώ άλλη διάσταση, καθώς η διαμονή δεν γίνεται μόνο μέσα σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο περιβάλλον, αλλά χαρακτηρίζεται κιόλας από αρκετές δόσεις πολυτέλειας, που είναι απαραίτητες για να περάσει κάποιος καλά«, λέει ο υπέυθυνος του ξενοδοχείου.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΤΑΞΙΔΙΑ: Οικοτουρισμός με κάθε πολυτέλεια!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr