ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Γυναίκα πυροβολεί με το μεγαλύτερο Περίστροφο που έχει κατασκευαστεί ποτέ και για κάποιο λόγο είναι ότι πιο Τέλειο είδαμε σήμερα!

img

Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις πράγματα να εκρήγνυνται, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν πυροτεχνήματα, όπλα ή αποσπάσματα από ταινίες δράσης.

Βρήκαμε, λοιπόν, ακόμα ένα βίντεο στο οποίο μια γυναίκα πυροβολεί με το μεγαλύτερο περίστροφο που έχει κατασκευαστεί: το Smith and Wesson XVR 460. Αυτό το όπλο κάνει το “Dirty Harry” να μοιάζει με ανέκδοτο.

Και δεν θα πιστέψετε τι γίνεται μόλις πυροβολήσει. Θα λατρέψετε το βίντεο. Το όπλο αυτό θεωρείται κορυφαίο ανάμεσα στα περίστροφα. Είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο περίστροφο που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο. Η ταχύτητα κάννης αυτού του όπλου είναι 23.000 πόδια/δευτερόλεπτο!

Αισθητικά μοιάζει κάπως με το .44 Magnum από τις κλασικές ταινίες “Dirty Harry”, μόνο που είναι πολύ μεγαλύτερο. Επίσης, το .44 Magnum έχει έξι σφαίρες, ενώ το XVR 460 μόνο πέντε. Και οι σφαίρες του που χρησιμοποιεί είναι διαμέτρου 0,45.

Σοβαρά, με ένα τέτοιο όπλο δεν αρκεί μία σφαίρα; Χρειάζεται αρκετή αντοχή και ψυχική δύναμη για να πυροβολήσει κανείς με αυτό το όπλο. Όπως θα δείτε στο βίντεο, το κύμα πίεσης που απελευθερώνεται όταν το όπλο εκπυρσοκροτεί, η ανάκρουση σπρώχνει την γυναίκα προς τα πίσω.

Αλλά όπως θα δείτε, η γυναίκα είχε αρκετά καλές δεξιότητες. Φυσικά, ένα τέτοιο όπλο ακριβείας δεν είναι οικονομικό. Η τιμή του είναι 1.300 δολάρια, αλλά είναι κατάλληλο για όσους ασχολούνται σοβαρά με το άθλημα.

Ό,τι και αν πιστεύετε για τα όπλα, αν δείτε ένα πυροβολισμό από κοντά, θα καταλάβετε πόσο τέλεια είναι. Ναι, έχουν σκοτεινό σκοπό και είναι απίστευτα καταστροφικά στα λάθος χέρια. Αλλά για τους σκοποβόλους και τους υπεύθυνους πολίτες, τα όπλα είναι σχεδόν τρόπος ζωής.

Παρ’όλο που τα όπλα και οι πυροβολισμοί σχετίζονται με την βία που βλέπουμε στις ειδήσεις κάθε βράδυ, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο απολαμβάνουν την σκοποβολή, ένα άθλημα το οποίο απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, παρά τα στερεότυπα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr