ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Πεντανόστιμα σουβλάκια κοτομπέικον με σως γιαουρτιού με μουστάρδα

img

Υλικά συνταγής

  • 2-3 φιλέτα από κοτόπουλο
  • 15 φέτες μπέικον
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια
  • Για τη σως γιαουρτιού
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής

  • Πλένετε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα κόβετε σε κομματάκια και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Αλατοπιπέρωνετε το κοτόπουλο και τυλίγετε κάθε κομμάτι σε μια φέτα μπέικον.
  • Περνάτε τα κοτομπέικον στα καλαμάκια. Αλείφετε ένα ταψί με ελαιόλαδο, τοποθετείτε τα καλαμάκια το ένα δίπλα στο άλλο και τα αλείφετε κι αυτά ελαιόλαδο.
  • Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για περίπου 30′-35′ γυρνώντας τα καλαμάκια και από τις δύο πλευρές.
  • Για τη σάλτσα: Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι , με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και σερβίρετε μαζί με τα σουβλάκια