ΟΜΟΡΦΙΑ: Έσπασε η αγαπημένη σας Σκιά; ΜΗΝ την Πετάτε! Δείτε ΠΩΣ με αυτό το Πανέξυπνο Κόλπο θα την κάνετε ξανά σαν καινούρια!

img

Όλες μας το έχουμε πάθει: πέφτει κάτω κατά λάθος η σκιά, η πούδρα ή το ρουζ και γίνεται θρύψαλα. Πριν απογοητευτείτε και το πετάξετε, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρετε στην προηγούμενη κατάσταση, και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι οινόπνευμα.

Θα χρειαστείτε:
• Καθαρό οινόπνευμα (μη χρησιμοποιήσετε νερό)
• Η σπασμένη σας σκιά/πούδρα/ρουζ
• Ένα μολύβι
• Ένα μικρό νόμισμα
• Ένα καθαρό πανάκι ή χαρτί κουζίνας

1. Αρχικά, θα πρέπει να θρυμματίσετε και το υπόλοιπο περιεχόμενο της σκιάς, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι.

viraltopnews.gr

2. Προσθέστε μερικές σταγόνες καθαρό οινόπνευμα. Χρησιμοποιήστε σταγονόμετρο ή ένα μικρό κουταλάκι ρίχνοντας σιγά σιγά μικρές ποσότητες, μέχρι το το μείγμα να γίνει υγρό. Έχετε υπόψιν ότι όσο περισσότερο αλκοόλ βάζετε, τόση περισσότερη ώρα θα χρειαστεί να στεγνώσει.

viraltopnews.gr

3. Τυλίξτε ένα νόμισμα σε ένα πανάκι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά χαρτί κουζίνας ή φίλτρο καφέ.

viraltopnews.gr

4. Τώρα χρησιμοποιήστε αυτό το νόμισμα για να δώσετε σχήμα στη σκιά σας. Πατήστε ομοιόμορφα πάνω στη σκιά. Ο σκοπός είναι να αποκτήσει το αρχικό πεπιεσμένο σχήμα, και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα.

viraltopnews.gr

5. Και τώρα απλά περιμένετε. Εξαρτάται από την ποσότητα του αλκοόλ και μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 24 ώρες. Αν μυρίζει το οινόπνευμα τότε δεν έχει εξατμιστεί. Μόλις είναι ξηρό, είναι έτοιμο για χρήση!

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr