ΟΜΟΡΦΙΑ: «Δοκιμάσαμε τα πιο δημοφιλή Μυστικά Ομορφιάς που Κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και ΙΔΟΥ τα εκπληκτικά Αποτελέσματα!»

img

Έχουμε δει άπειρα μυστικά ομορφιάς που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, αλλά όντως έχουν όλα αποτέλεσμα;

Έτσι αποφασίσαμε να τα δοκιμάσουμε και μόνοι μας, και η συντάκτρια ομορφιάς Ντιάνα πειραματίστηκε με τα 10 πιο δημοφιλή κόλπα μακιγιάζ και ομορφιάς.

Υπάρχει ο μύθος ότι αν ρίξουμε παιδική πούδρα πάνω στις βλεφαρίδες και από πάνω εφαρμόσουμε μάσκαρα, τότε θα είναι πιο πυκνές. 

viraltopnews.gr

Οι βλεφαρίδες όντως έγιναν πιο πλούσιες, άλλα σχηματίστηκαν και πολλοί κόμποι. Αν περάσετε τις βλεφαρίδες με ένα βουρτσάκι, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό.

Αν περάσετε τα χείλη σας πρώτα με άμυλο ή πούδρα και από πάνω κραγιόν, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ματ.

viraltopnews.gr

Όντως έχει ματ αποτέλεσμα, αλλά η αίσθηση στα χείλη δεν είναι και πολύ ευχάριστη, όπως και η γεύση.

Χρήση κολλητικής ταινίας, για να εφαρμογής μολυβιού ή σκιάς. 

viraltopnews.gr

Η συμβουλή της Ντιάνα είναι πρώτα να κολλήσετε την ταινία στο χέρι σας μερικές φορές και μετά στο βλέφαρο για να μπορείτε με ευκολία να την ξεκολλήσετε. Δοκίμασε την ταινία για να εφαρμόσει σκιά και το αποτέλεσμα έγινε γρήγορα και εύκολα. Με λίγη εξάσκηση μπορεί να γίνει και καλύτερο και συνολικά το συνιστά.

Бальзам после бритья в качестве праймера

viraltopnews.gr

Πολλές beauty bloggers προτείνουν τη χρήση αντρικής κρεμάς για μετά το ξύρισμα μιας συγκεκριμένης μάρκας, αντί για χρήση primer προϊόντος, και από πάνω εφαρμογή μέικαπ. Στην αρχή η διαφορά δεν είναι ορατή, αν και το μόνο μειονέκτημα είναι το δυνατό άρωμα και η έλλειψη δοσομετρητή.

Το μολύβι ματιών μπορεί να γίνει σαν υγρό eyeliner, αν το κρατήσετε κάτω από φλόγα. 

viraltopnews.gr

Το μολύβι σε επαφή με τη φλόγα λιώνει αμέσως και σε επαφή με το δέρμα διαλύεται η άκρη του μολυβιού. Οι γραμμές γίνονται πιο χοντρές και δεν είναι η καλύτερη συμβουλή.

Αν αναμείξουμε βερνίκι με άμυλο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ματ. 

viraltopnews.gr

Αν ρίξετε λίγο άμυλο μέσα στο βερνίκι, τότε θα αποκτήσει κόμπους. Το βερνίκι δεν έγινε πιο ματ και αλλάζει ελαφρώς το χρώμα του. Στη Νάντια δεν άρεσε το αποτέλεσμα.

Αν διαλύσετε μέσα στο βερνίκι σκιές, τότε θα αποκτήσετε καινούριο βερνίκι. 

viraltopnews.gr

Η Νάντια πήρε ένα δείγμα από χρωματιστές σκιές και ανακάτεψε μια μικρή ποσότητα με μερικές σταγόνες διάφανου βερνικιού. Το αποτέλεσμα δεν ήταν ομοιόμορφο και ίσως θα ήταν καλύτερο να ρίξει τις σκιές μέσα στο διάφανο βερνίκι.

Δημιουργία ίσιας γραμμής με τη βοήθεια κολλητικής ταινίας

viraltopnews.gr

Ακούγεται απλό: να κολλήσεις ταινία, να βάψεις το νύχι, αφαιρείς την ταινία, και έτοιμη η ίσια γραμμή. Αλλά η Νάντια δυσκολεύτηκε πολύ με την ταινία και δοκίμασε πολλές φορές με μέτριο αποτέλεσμα.

«Σήκωμα» αλογοουράς viraltopnews.gr

Όντως το κόλπο έχει αποτέλεσμα, αν και τα τσιμπιδάκια πονάνε μετά το κεφάλι.

Αν στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι και τα κάνετε πλεξούδες, τότε θα γίνουν κυματιστά.

viraltopnews.gr

Η Νάντια έχει ήδη σπαστά μαλλιά, και κάνοντας αυτή τη συμβουλή τα μαλλιά της δεν έδειχναν και στην καλύτερη κατάσταση.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr