ΓΥΝΑΙΚΑ: 9 Μυστικά Ομορφιάς για το Τέλειο Μακιγιάζ που Καμία Αισθητικός ΔΕΝ πρόκειται Ποτέ να σου Αποκαλύψει!

img

Η τέχνη του μακιγιάζ είναι προσιτή σε όλους, και μπορούμε να το κάνουμε πραγματικά εντυπωσιακό, και είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε.

Συγκεντρώσαμε μερικά αποτελεσματικά κόλπα που θα σας κάνουν ειδικούς. Ρίξτε τους μια ματιά:

1. Περίγραμμα προσώπου
Το τέλειο μακιγιάζ ξεκινάει με την τέλεια βάση. Ίσως έχετε ξανακούσει πόσο αποτελεσματικό είναι το περίγραμμα, που αλλάζει δραστικά το τελικό αποτέλεσμα.

viraltopnews.gr

Παρά το γεγονός ότι το περίγραμμα εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου, η βασική αρχή που πρέπει να ακολουθήσετε είναι ένας γενικός κανόνας: θα σκουρύνετε τις περιοχές που θέλετε να αποκρύψετε και θα φωτίσετε εκείνες που θέλετε να εστιάσετε.

2. Ρυθμίστε το σχήμα των φρυδιών με βάση δύο αρχές
viraltopnews.gr

Αρκεί να θυμάστε δύο απλούς κανόνες:

  • Το πλάτος του φρυδιού πρέπει να είναι ίσο με το πλάτος του άνω χείλους. Τα φαρδιά φρύδια είναι εντάξει, αν έχετε μεγάλα μάτια και θέλετε να ισορροπήσετε το πρόσωπο. Αλλά με μικρά μάτια και μεγάλα φρύδια υπάρχει ρίσκο να φαίνεται αρκετά μικρό το πρόσωπο.
  • Εξετάστε την απόσταση ανάμεσα στα φρύδια και τα μάτια. Αν τα φρύδια σας έχουν μεγάλη απόσταση από τα μάτια, τα φαρδιά φρύδια θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των αναλογιών του προσώπου. Αν η απόσταση από τα μάτια είναι μικρή, τα φρύδια θα πρέπει να γίνουν λεπτότερα, αλλιώς θα έχετε συνοφρυωμένη έκφραση προσώπου.

3. Σχεδιάστε το τέλειο γατίσιο βλέμμα με eyeliner
viraltopnews.gr

Το να σχεδιάστε το ιδανικό γατίσιο βλέμμα, με μία μόνο γραμμή, είναι πολύ δύσκολο. Αλλά αν δεν έχετε τίποτα εύκαιρο σαν οδηγό, παρά μόνο το eyeliner σας, δοκιμάστε να κάνετε κάποιες γραμμές ή σημεία, με τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να προχωρήσετε

4. Αν βρίσκεστε στην άνεση του σπιτιού σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι.viraltopnews.gr

Είναι η πιο απλή και γρήγορη λύση, όπου ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να κάνετε κάποιο λάθος.

5. Δε ξεχνάμε τις πλαστικές κάρτες
viraltopnews.gr

Η άλλη επιλογή είναι με μια χάρτινη ή πλαστική κάρτα. Το βασικό είναι να ορίσετε τη σωστή γωνία, και τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι.

6. Αν θέλετε να έχετε ελεύθερο το χέρι σας, κολλήστε κολλητική ταινία
viraltopnews.gr

Δοκιμασμένη μέθοδος για όσες βαριούνται: κόψτε ένα κομματάκι κολλητικής ταινίας, τσακίστε το ένα άκρο για να μη κολλήσει ολόκληρη στο δέρμα σας και κολλήστε την στην εξωτερική γωνία του ματιού.

7. Για να κρατήσουν περισσότερο οι βλεφαρίδες σας, ζεστάνετε το ψαλιδάκι φρυδιών με σεσουάρ.
viraltopnews.gr

8. Για την καλύτερη εφαρμογή της μάσκαρας, χωρίς να έχετε κόμπους στις βλεφαρίδες, καθαρίστε πρώτα το βουρτσάκι σε μια χαρτοπετσέτα.
viraltopnews.gr

9. Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο σαρκώδη
viraltopnews.gr

Ο ένας τρόπος είναι εφαρμόζοντας ένα ανοιχτό concealer γύρω από το περίγραμμα, ή να φωτίσετε το κέντρο των χειλιών και μόνο στη συνέχεια να εφαρμόσετε κραγιόν.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr