ΓΥΝΑΙΚΑ: Καταπληκτική Συνταγή για να Μεγαλώσετε γρηγορότερα τα Νύχια σας και να τα Δυναμώσετε με Φυσικό Τρόπο.

img

Αυτή είναι η Καταπληκτική Συνταγή που Δυναμώνει και Προστατεύει τα Νύχια και τα κάνει να Μεγαλώνουν γρηγορότερα με Φυσικό Τρόπο.

Το μέρος του σώματος μας που περνάει τα χειρότερα είναι τα χέρια μας. Κάθε μέρα τα χτυπάμε, τα γρατζουνάμε και το δέρμα μας ξηραίνεται από το πολύ πλύσιμο. Αυτό φυσικά οδηγεί σε φθορές στα νύχια.

Τα νύχια γίνονται αδύναμα και δεν δείχνουν ωραία, ακόμα και όταν τα βάφουμε. Πολλές γυναίκες βάζουν ψεύτικα νύχια, αλλά αυτά προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά όταν τα βγάζουν. Υπάρχει ακόμη πολύς κόσμος που τρώει τα νύχια του.

Αντί να κρύβετε τα χέρια σας ή να χαλάτε μια μικρή περιουσία σε προϊόντα που σας υπόσχονται τέλεια νύχια, αλλά δεν είναι αποτελεσματικά, δοκιμάστε αυτή την απλή, σπιτική θεραπεία. Είναι ένας εναλλακτικός και φυσικός τρόπος για να κάνετε τα νύχια σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα, να δυναμώσουν και να είναι πιο υγιή – και χρειάζεται να το κάνετε μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Η Ela Gale από το YouTube μας εξηγεί στο βίντεο της πώς να φτιάξουμε το μίγμα αυτό για τα νύχια. Η ίδια έκανε ένα μικρό πείραμα στα χέρια της για να αποδείξει πόσο αποτελεσματικό είναι. Μετά από 4 δοκιμές, η διαφορά είναι απίστευτη!

Θα χρειαστείτε:

– ½ φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
– 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
– 1/4 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
– ένα βαθύ πιάτο ή ένα μπολ

Οδηγίες:

1) Ανακατέψτε τον χυμό πορτοκάλι με το σκόρδο στο μπολ.
2) Βάλτε τα δάχτυλα σας μέσα στο μίγμα και μουλιάστε τα για 10 λεπτά.
3) Ξεπλύντε τα χέρια σας και πετάξτε το μίγμα.
4) Ρίξτε στο μπολ το λάδι.
5) Μουλιάστε τα νύχια σας στο λάδι για 5 λεπτά.

Μπορείτε να το εφαρμόζετε δύο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα και επίσης είναι καλό για τις παρωνυχίδες και το δέρμα σας. Είναι από τα πιο εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας για να αποκτήσετε δυνατά, υγιή και όμορφα χέρια και νύχια.

Δοκιμάστε το και θα δείτε τα αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr