ΓΙΟΡΤΕΣ: Ασφαλίστε το Σπίτι σας από τους Κλέφτες και κοιμηθείτε Ξέγνοιαστα τα Χριστούγεννα με ΑΥΤΟ το απλό Κόλπο!

img

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο η περίοδος που βρισκόμαστε με την οικογένειά μας για να γιορτάσουμε. Οι ληστές την λατρεύουν επίσης. Επειδή πολλοί φεύγουν τα Χριστούγεννα από τα σπίτια τους, πολλοί εγκληματίες βρίσκουν την ευκαιρία να αναλάβουν δράση.

Αλλά με αυτό το απλό κόλπο, θα κάνετε τις πόρτες σας πολύ πιο ασφαλείς, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε κάποια πανάκριβη κλειδαριά ή σύστημα ασφαλείας.

13

Το πιο αδύναμο κομμάτι μιας πόρτας είναι συνήθως εκεί που ασφαλίζει το κλείστρο. Μερικές φορές, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν απλές βίδες για το κομμάτι αυτό, που δεν είναι όσο μακρυές ή δυνατές θα έπρεπε. Οπότε με λίγη πίεση, κάποιος μπορεί να μπει στο σπίτι σας!

Αυτό σημαίνει πως εάν αντικαταστήσετε τις βίδες με δυνατότερες και μεγαλύτερες, έχετε καλύτερες πιθανότητες να κρατήσετε το σπίτι σας ασφαλές και με ελάχιστο κόστος.

14

Βέβαια, πολύ κλέφτες συνηθίζουν να μπαίνουν από το μπαλκόνι ή από την ταράτσα. Με αυτό το απλό κόλπο όμως θα είναι πολύ πιο δύσκολο να τα καταφέρει να μπει. Συνήθως, όταν ένας κλέφτης βρίσκει αντίσταση, τα παρατάει εύκολα και πάει στο επόμενο σπίτι – η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ώστε να ασφαλίσουν και αυτοί τις πόρτες τους – και να μπορούν να κοιμηθούν πιο άνετα το βράδυ!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr