ΑΣΚΗΣΗ: 12 Πανεύκολες Ασκήσεις Γυμναστικής αποκλειστικά για όσους θέλουν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα!

img

Το καλοκαίρι δεν αργεί και πολύ, για αυτό πρέπει όλοι να είμαστε προετοιμασμένοι. Όταν έρθει η ώρα να βγούμε με το μαγιό στην παραλία, θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για το σώμα μας.

Εάν είστε από αυτούς που βαριέστε το γυμναστήριο, μην ανησυχείτε. Σας έχουμε ετοιμάσει 12 απλές ασκήσεις, με τις οποίες θα δείτε πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

1. Δούλεψε τους κοιλιακούς

Αυτή είναι μια πολύ καλή άσκηση για τους κοιλιακούς. Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια σου να κοιτάνε τον ουρανό και τα χέρια σου να είναι τεντωμένα προς τα πάνω. Λύγισε το κορμί σου, προσπαθώντας τα χέρια σου να ακουμπήσουν τα δάχτυλα των ποδιών σου. Για να αυξήσεις τη δυσκολία της άσκησης, χρησιμοποίησε μια ιατρική μπάλα. Επανέλαβε για 15-30 δευτερόλεπτα, μέχρι να αισθανθείς κάψιμο.

viraltopnews.gr

2. Άσκηση κολύμβηση

Μήπως κάθεσαι σε ένα γραφείο όλη την ημέρα; Αυτή είναι μια καλή άσκηση για τους ραχιαίους, που βοηθάει στη βελτίωση της στάσης του σώματος. Ξάπλωσε με το στομάχι σου να ακουμπά το έδαφος. Κράτησε τον κορμί σου σφιχτό και σήκωσε τα πόδια και τα χέρια μερικά εκατοστά προς τα πάνω. Εισέπνευσε, σηκώνοντας το δεξί χέρι και το αριστερό πόδι. Εξέπνευσε, σηκώνοντας το αριστερό χέρι και το δεξί πόδι. Συνεχίστε κάνοντας το ίδιο 15 φορές. Επανέλαβε 3 φορές τη άσκηση.

viraltopnews.gr

3. Ρush-ups τριών δευτερολέπτων

Κάνε Ρush-ups, μετρώντας μέχρι το τρία. Χαμήλωσε αργά τον κορμό σου, μέχρι να ακουμπήσεις τα γόνατά σου στο έδαφος. Όσο πιο αργά γίνεται η κίνηση, τόσο περισσότερο γυμνάζονται οι κοιλιακοί. Κάνε το ίδιο 5-10 φορές και επανέλαβε 3 φορές την άσκηση.

viraltopnews.gr

4. Άσκηση ποδόσφαιρο

Αυτή η άσκηση, θα αυξήσει τους καρδιακούς παλμούς. Λύγισε ελαφρώς τα γόνατά σου και άρχισε να κάνεις επί τόπου τρέξιμο. Βεβαιώσου ότι σηκώνεις τα πόδια σου πολύ λίγο. Μια καταπληκτική άσκηση για τα πόδια. Κάνε τη για 30 δευτερόλεπτα, 5 φορές.

viraltopnews.gr

5. Κοιλιακοί όπου και αν βρίσκεσαι

Αυτή την άσκηση, μπορείς να την κάνεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Στάσου όρθια με τα πόδια στο πλάτος των γοφών, τοποθετώντας το ένα χέρι ψηλά και στρέφοντας το ένα πόδι προς τα έξω. Φέρε το γόνατό σου προς τον αγκώνα. Κάνε το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Κάνε 10 έως 12 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά. Η πλάτη σου πρέπει να είναι ίσια.

viraltopnews.gr

6. Άσκηση καράτε

Αυτή η άσκηση, στοχεύει στους γλουτούς και τους τετρακέφαλους. Ξεκίνησε με ένα βαθύ κάθισμα και κάνε το ένα πόδι σου προς τα πίσω, σχηματίζοντας γωνία 90 μοιρών. Στη συνέχεια, σήκω και κλώτσα ψηλά στον αέρα. Επέστρεψε το πόδι σου στην αρχική του θέση. Συνέχισε αυτή την κίνηση για 60 δευτερόλεπτα και μετά άλλαξε πόδι.

viraltopnews.gr

7. Κάνε μικρά βηματάκια

Μια καλή άσκηση για τα χέρια. Πάρε την ευθεία θέση της εικόνας. Κράτα αυτή τη θέση για λίγο και μετά άρχισε να περπατάς προς τα χέρια σου. Επανέλαβε το ίδιο και προς τα πίσω, μέχρι να έρθεις στην αρχική σου θέση. Κάνε 5 επαναλήψεις.

viraltopnews.gr

8. Push-Ups με μπάλα Bosu

Γύρνα μια μπάλα Bosu ανάποδα και κράτα τις άκρες της μπάλας με τα χέρια σου. Κάνε 5 επαναλήψεις των 5 Push-Ups.

viraltopnews.gr

9. Άσκηση για τα πόδια

Πάρε μια καρέκλα και στάσου ευθεία πίσω της, κρατώντας την πλάτη της. Σήκωσε το πόδι σου 45 μοίρες στο πλάι, διατηρώντας το κορμί σου σταθερό και σφιχτό. Ο στόχος είναι να επαναλάβεις αυτή τη κίνηση 30 φορές (ένα λεπτό περίπου) για κάθε πόδι.

viraltopnews.gr

10. Πλάγιοι κοιλιακοί

Ξάπλωσε με τη πλάτη, βάζοντας τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι. Άρχισε να σταυρώνεις τα πόδια σου, φέρνοντας τον αντίθετο αγκώνα στο γόνατο σου. Κάνε τέσσερις επαναλήψεις στα αριστερά και τέσσερις επαναλήψεις στα δεξιά. Κάνε το ίδιο 5 φορές.

viraltopnews.gr

11. Απλά σήκωσε τις φτέρνες

Μια πολύ απλή άσκηση, που μπορείς να κάνεις μέχρι και τη στιγμή που πλένεις τα δόντια σου. Την ώρα που πατάς στο έδαφος, σήκωσε τις φτέρνες σου όσο πιο ψηλά μπορείς. Μείνε για λίγο σε αυτή τη θέση και ξαναγύρνα στην αρχική. Επανέλαβε όσες φορές θέλεις.

viraltopnews.gr

12. Καθισματάκια

Βάλε τα χέρια στο κεφάλι, κρατώντας τους ώμους σου ανοιχτούς. Έχοντας την πλάτη ευθεία, κάνε καθισματάκια των 20 επαναλήψεων ρίχνοντας το βάρος στις φτέρνες σου. Απλό, αποτελεσματικό και διασκεδαστικό.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr