ΓΥΝΑΙΚΑ: Αποφάσισε να σταματήσει να φοράει Σουτιέv. Μερικές εβδομάδες μετά, δεν πιστεύει ΠΟΣΟ έχει αλλάξει το Στήθoς της!

img

Σχεδόν κάθε γυναίκα φοράει σουτιέv κατά τη διάρκεια της μέρας, κάποιες ακόμα και τη νύχτα. Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα μεγέθη, χρώματα και σχέδια. Αλλά το γνωρίζατε πως δεν χρειάζεστε το σουτιέv για να κάνετε το στήθoς σας να φαίνεται πιο αισθησιακό;

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως το σουτιέv μπορεί να προκαλέσει πολλές αρνητικές επιπτώσεις στην ελκυστικότητα του μπούστου όπως και γενικότερα στην υγεία μας. Εάν σταματήσετε να το φοράτε, θα αρχίσουν να γίνονται πράγματα που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.

1. Θα αυξηθεί το μέγεθός του

Πολλές χρησιμοποιούν ενίσχυση ή ένα μεγαλύτερο νούμερο για να φαίνεται πιο γεμάτο στο μπούστο τους. Ο καλύτερος τρόπος όμως να βοηθηθεί στο στήθoς είναι να μένει ελεύθερο. Έτσι, θα αναγκαστούν να δυναμώσουν οι μυς του για να αντισταθούν στη βαρύτητα. Μπορεί να μην μεγαλώσει ιδιαίτερα, αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί στην όψη.

2. Θα έχουν καλύτερο σχήμα.

Ενώ δεν πειράζει να το φοράτε πού και πού, το να συνηθίσετε να μην το φοράτε συνέχεια θα βοηθήσει πολύ το σχήμα του στήθoυς σας. Εάν τα θέλετε πιο γεμάτα, στρόγγυλα και στητά, θα ήταν καλό να σκεφτείτε να μην το φοράτε τόσο συχνά.

3. Θα βελτιωθεί η υγεία του στήθoυς σας

Έρευνες δείχνουν πως ένα σουτιέv δεν κάνει κακό στην υγεία του στήθoυς στις περισσότερες περιπτώσεις. Η εξαίρεση είναι όταν το σουτιέv δεν εφαρμόζει καλά και έτσι προκαλούνται πόνοι στα πλευρά, δυσκολία στην αναπνοή και άλλες ιατρικές παθήσεις.

Εάν δεν φοράτε σουτιέv, θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος, θα δυναμώσουν οι μυς και ο ιδρώτας δεν θα παραμένει παγιδευμένος ανάμεσα στο δέρμα και το ύφασμα που δεν αναπνέει.

4. Θα νιώθετε καλύτερα.

Σίγουρα έχετε νιώσει την ανακούφιση του να βγάζεις το σουτιέv μετά από μία δύσκολη μέρα, ειδικά εάν είναι πολύ σφιχτό και σας πιέζει. Φανταστείτε πόσο ωραία θα ήταν να νιώθατε τόσο άνετα όλη τη μέρα.

5. Θα σας είναι πιο εύκολο να κοιμηθείτε.

Εάν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε το βράδυ, μπορεί να φταίει το σουτιέv. Εάν το φοράτε στον ύπνο, θα σας δημιουργεί δυσφορία και θα σας δυσκολεύει να χαλαρώσετε. Αλλά ακόμα και να μην το φοράτε, είναι πολύ πιθανό να έχει προκαλέσει τόσο χάος στο κυκλοφοριακό, που να έχει βγάλει τον οργανισμό εντελώς εκτός ισορροπίας.

6. Θα γλυτώσετε χρήματα

Στην πραγματικότητα είναι αρκετά ακριβά, ακόμα και αν τα βρείτε στις εκπτώσεις. Πολλές φορές, είναι τόσο κουραστικό το να βρεις το κατάλληλο μέγεθος και σχέδιο που τελικά αγοράζεις ένα πολύ πιο ακριβό από ότι υπολόγιζες. Γιατί να μην κρατήσεις αυτά τα χρήματα για κάτι άλλο που χρειάζεσαι;

7. Θα βελτιωθεί το κυκλοφοριακό

Θα σοκαριστείτε μόλις δείτε τι αντίκτυπο έχει το σουτιέv στο καρδιαγγειακό σύστημα. Εξάλλου, αν το σκεφτείτε, το σουτιέv είναι σαν ένα τεράστιο λαστιχάκι που πιέζει το στήθoς. Όλη αυτή η πίεση επιβαρύνει τη κυκλοφορία του αίματος και πιέζει τα μεγάλα αιμοφόρα αγγεία.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr