ΟΜΟΡΦΙΑ: Δοκίμασε Καλλυντικά από τις Φθηνότερες και τις Ακριβότερες Μάρκες του Διαδικτύου για να Συγκρίνει την απόδοσή τους. Δείτε ΤΙ ανακάλυψε!

img

Όσον αφορά τα καλλυντικά, πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι επειδή κάτι είναι πιο ακριβό, είναι αυτομάτως και καλύτερο. Είναι αλήθεια; Μια αρθρογράφος του Bright Side αποφάσισε να δώσει απάντηση σε αυτό το δίλημμα συγκρίνοντας ακριβά καλλυντικά με παρόμοια, αλλά πιο οικονομικά.

Φυσικά, δεν έλαβε υπόψη το πώς αυτά επηρεάζουν το δέρμα. Σκοπός ήταν να δει αν γίνεται να πετύχει ένα ωραίο μακιγιάζ χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα σε καλλυντικά.

Επιδερμίδα

viraltopnews.gr

Φτηνά καλλυντικά (αριστερά): Η βάση έχει υφή κρέμας η οποία φαίνεται πολύ χαλαρή. Δεν κάνει το δέρμα ομοιόμορφο και το αφήνει ξηρό. Το ρουζ κάνει το δέρμα να φαίνεται ανομοιόμορφο και δίνει ένα πορτοκαλί χρώμα.
Βάση $7, ρουζ $6

Ακριβά καλλυντικά (δεξιά): Η βάση κρύβει όλες τις ατέλειες του δέρματος και απλώνεται εύκολα. Το ίδιο ισχύει και για το ρουζ.
Βάση $54, ρουζ $43

Μάτια

viraltopnews.gr

Φτηνά καλλυντικά (αριστερά): Η υφή της σκιάς είναι πηχτή και απλώνεται εύκολα, χωρίς να σβήνει. Το αϊλάινερ εφαρμόζεται εύκολα και έχει βολική μύτη. Η μάσκαρα είναι καλή, αν και σβολιάζει.
Σκιά $10, αϊλάινερ $7,5, μάσκαρα $9

Ακριβά καλλυντικά (δεξιά): Η σκιά έχει πηχτή υφή και απλώνεται εύκολα. Το αϊλάινερ είναι σαν το προηγούμενο. Η μάσκαρα φοριέται εύκολα και δεν κάνει κόμπους.
Σκιά $46, αϊλάινερ $32, μάσκαρα $29

Χείλια

viraltopnews.gr

Φτηνά καλλυντικά (αριστερά): Το κραγιόν έχει περλέ τελείωμα και παράξενη μυρωδιά. Ωστόσο, φαίνεται μια χαρά.
Κραγιόν $8

Ακριβά καλλυντικά (δεξιά): Το κραγιόν έχει ματ υφή και ευχάριστη μυρωδιά. Ωστόσο, είναι κάπως σκληρό και δεν απλώνεται εύκολα.
Κραγιόν $35

Τελικό αποτέλεσμα

viraltopnews.gr

Μπορεί στις φωτογραφίες να δυσκολεύεστε να διακρίνετε ποιο μακιγιάζ έγινε με φτηνά και ποιο με ακριβά προϊόντα, αλλά η φτηνή βάση κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο θαμπό.

Το πείραμα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την δοκιμασία του μακιγιάζ σε πραγματικές καταστάσεις.

Το τεστ της βροχής

viraltopnews.gr

Φτηνά καλλυντικά (αριστερά): Αν και η συσκευασία λέει ότι είναι αδιάβροχη, η μάσκαρα έτρεξε και το αϊλάινερ μουντζουρώθηκε. Η βάση δεν άλλαξε, ίσως επειδή ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και πριν την δοκιμασία.

Ακριβά καλλυντικά (δεξιά): Η μάσκαρα και το αϊλάινερ έμειναν στη θέση τους. Η σκιά μαζεύτηκε στις ζάρες του βλέφαρου. Το δέρμα έγινε πιο γυαλιστερό.

Το τεστ του μήλου

viraltopnews.gr

Φτηνά καλλυντικά (αριστερά): Το κραγιόν έφυγε σχεδόν όλο.

Ακριβά καλλυντικά (δεξιά): Το χρώμα στην μέση των χειλιών άρχισε να ξεθωριάζει, αλλά και πάλι δεν φαίνεται άσχημο.

Συμπεράσματα:

1. Τα ακριβά καλλυντικά δεν είναι πάντα καλύτερα από τα φτηνά.
2. Όταν ψωνίζετε καλλυντικά και θέλετε να διαλέξετε που να κάνετε οικονομία και που όχι, είναι καλύτερο να προτιμάτε ακριβή βάση.
3. Αφού η διαφορά στις φωτογραφίες δεν φαίνεται έντονα, είναι καλύτερο να επιλέγετε φτηνά καλλυντικά για φωτογραφίσεις.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr