ΟΜΟΡΦΙΑ: 9 Πολύτιμες συμβουλές για το Μακιγιάζ που θα σας χαρίσουν την Τέλεια Φυσική Εμφάνιση!

img

Δεν είστε σίγουρες εάν πρέπει να βάλετε σκιά; Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο κραγιόν να χρησιμοποιήσετε; Το βαρύ μακιγιάζ δεν είναι και ότι καλύτερο για τη δουλειά, αλλά μία είναι μάσκαρα αρκετή; Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που ρωτούν οι γυναίκες τον εαυτό τους κάθε μέρα, πριν βγούνε έξω στον κόσμο.

Έτσι, αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές γύρω από το μακιγιάζ που θα σας βοηθήσουν να είστε πάντα τέλειες.

Η τέλεια απόχρωση του δέρματος

viraltopnews.gr

Για να εξομαλύνετε την απόχρωση του δέρματός σας θα χρειαστείτε βάση, πούδρα και concealer. Μην ξεχνάτε: μην βάζετε μία πιο σκούρα βάση για να μοιάζετε μαυρισμένη. Επίσης, μην διαλέγετε concealer που να είναι πάνω από έναν τόνο φωτεινότερο από τη βάση.

Παχιά φρύδια

viraltopnews.gr

Κάντε τα φρύδια σας να φαίνονται πιο έντονα γεμίζοντάς τα με σκιά, eyeliner ή μάσκαρα. Μην ξεχνάτε πως το χρώμα των φρυδιών θα πρέπει να είναι ίδιο με αυτό των μαλλιών.

Επικεντρωθείτε στα μάτια

viraltopnews.gr

Κάντε πιο έντονο το βλέμμα σας με ένα ανοιχτό καφέ eyeliner ή βάλτε λίγη καφέ σκιά στις ρίζες των βλεφαρίδων και μετά σβήστε τις γραμμές με μία βούρτσα. Βάλτε μία ανοιχτή ουδέτερη σκιά στα βλέφαρα και μία καφέ ή μαύρη μάσκαρα για τις βλεφαρίδες.

Σωστή χρήση του ρουζ

viraltopnews.gr

Τα μπεζ-ροζ ρουζ θεωρούνται τα πιο φυσικά. Το ρουζ απλώνεται με μία μεγάλη και μαλακή βούρτσα. Απλά να θυμάστε: Να βάζετε ρουζ στις περιοχές που ξεχωρίζουν όταν χαμογελάτε.

Φωτεινά χείλια 

viraltopnews.gr

Ακόμα και αν θέλετε ένα φυσικό λουκ, μην ξεχνάτε τα χείλια σας. Διαλέξετε κραγιόν σε θερμές αποχρώσεις και εφαρμόστε το με τα δάχτυλά σας για κάνετε την εμφάνισή σας πιο φυσική.

Το τέλειο μακιγιάζ για μελαχρινές

viraltopnews.gr

Οι κοπέλες που έχουν σκούρο μαλλί μπορούν να χρησιμοποιούν μαύρο eyeliner για να έχουν μία πιο φυσική εμφάνιση. Κραγιόν σε απόχρωση του κερασιού θα ταιριάζει τέλεια στα χείλια σας.

Φυσικό μακιγιάζ για ξανθιές 

viraltopnews.gr

Οι γυναίκες με πιο ανοιχτό μαλλί μπορούν να φορούν πιο απαλές αποχρώσεις όπως του ροζ ή του ροδακινί. Για τα χείλια διαλέξτε καλύτερα ένα ροζ κραγιόν.

Φυσικό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες

viraltopnews.gr

Οι κοκκινομάλλες θα πρέπει να αποφεύγουν το μπλε και το μοβ και να προτιμούν τόνους του χρυσού και του παστέλ. Για να ολοκληρώσετε το φυσικό σας λουκ, χρησιμοποιήστε ένα κραγιόν θερμού χρώματος και ρουζ της ίδιας απόχρωσης.

Τέλειο “γυμνό” μακιγιάζ 

viraltopnews.gr

Ο χρυσός κανόνας του μακιγιάζ είναι πως πρέπει να δίνεται έμφαση ή στα μάτια ή στα χείλια. Με φυσικό μακιγιάζ όμως, θα μπορείτε να δώσετε έμφαση και στα δύο και το αποτέλεσμα ναι είναι μαγευτικό. 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr