ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Μοιάζει Σαν Ένας Συνηθισμένος Πίνακας. Μόλις Δείτε όμως ΤΙ Χρησιμοποίησε Σαν Μπογιά, θα Σας Πέσει το Σαγόνι!

img

Μια γυναίκα χρησιμοποίησε το αίμα 9 μηνών περιόδου για να δημιουργήσει τον πίνακα ενός μωρού. Χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλα της και χρησιμοποιημένα ταμπόν, η ζωγράφος Timi Pall δημιουργούσε έναν καμβά το μήνα.

9 μήνες αργότερα, οι καμβάδες ενώθηκαν σαν παζλ ολοκληρώνοντας το έργο της με τίτλο “Το ημερολόγιο της περιόδου μου”, το οποίο είναι ένα αγέννητο μωρό στην μήτρα.

viraltopnews.gr

Η Pall, η οποία κατάγεται από το Oradea της Ρουμανίας, κοινοποίησε φωτογραφίες του έργου της στο Facebook λέγοντας ότι εμπνεύστηκε να ζωγραφίσει με το αίμα της περιόδου της όταν κατάλαβε την αξία της περιόδου.

Η γραφίστρια, η οποία δουλεύει και σαν ζωγράφος και εικονογράφος, είπε: “Μια σταγόνα πειράματος και κατάλαβα την ομορφιά του πόνου, την αξία της περιόδου να γονιμοποιεί όλο μου το είναι. Η περιοδική αποβολή του ωαρίου μου με την έμμηνη ρύση με ενέπνευσε να δώσω ζωή σε κάτι που έχει βιολογικό τέλος και να δημιουργήσω το τέλος της αρχής.

Πιστεύω ότι αυτό το έργο είναι μια αποστολή, ακόμα και αν δεν μπορεί να δει, να μιλήσει ή να αναπνεύσει, αλλά ίσως το κοινό να δει, να μιλήσει και να αναπνεύσει αντί γι’αυτό το πλασματάκι.”

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Η Pall δεν είναι η πρώτη γυναίκα που σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το αίμα της περιόδου της σαν μπογιά. Η Jess Cummin, φοιτήτρια του Glasgow School of Art and Design, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το δικό της σε πίνακες στα τέλη του 2015. Ζωγραφίζει συγκεντρώνοντας το αίμα της περιόδου της σε πινέλο ή χρησιμοποιώντας ταμπόν.

“Νομίζω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι αηδιαστικό, αλλά δεν είναι”, είχε δηλώσει παλιότερα. “Άλλοι χρησιμοποιούν λαδομπογιά ή κάρβουνο – δεν είναι διαφορετικό.”


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr