ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Δείτε πως θα ήταν οι κλασικές Ταινίες της Ντίσνεϊ αν Σκηνοθετούνταν από τον Tim Burton

img

Έχουμε δει χαρακτήρες της Ντίσνεϊ να δημιουργούνται ξανά και ξανά από διάφορες οπτικές, σε πολλά διαφορετικά στυλ, από απίστευτα ταλαντούχους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο και αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι δε θα παλιώσουν ποτέ!

Ειδικά όταν καλλιτέχνες σαν τον Andrew Tarusov, ο οποίος είναι έτοιμος και επιθυμείς να προσεγγίσει τέτοιους χαρακτήρες με έναν τρομακτικά όμορφο τρόπο σε στυλ Tim Burton.

viraltopnews.gr

Η φαντασία του εικονογράφου είναι γεμάτη γοτθικές – αλλά αξιαγάπητες – εικόνες που προκύπτουν από την ερώτηση «Πως θα ήταν αν ο Tim Burton σκηνοθετούσε όλες τις κλασικές ταινίες της Ντίσνεϊ;».

Από τότε δεν έβλεπε τίποτα άλλο εκτός από ψηλόλιγνες φιγούρες με γουρλωτά μάτια, μαγευτικούς κύκλους και σκοτεινά, πλούσια χρώματα. Σύντομα έγινε ένα με τον παράξενο κόσμο του Tim Burton και τώρα προσφέρει στους θεατές μια ματιά στο μυαλό του.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αυτή είναι μια σουρεαλιστική οπτική των κλασικών χαρακτήρων της Ντίσνεϊ, ο Tarusov κατάφερε να κάνει τους χαρακτήρες το ίδιο αγαπητούς. «Μου αρέσει που το στυλ του Burton είναι βίντατζ, κομψό και γλυκό την ίδια στιγμή», λέει ο καλλιτέχνης.

«Οι δουλειές του συχνά προωθούνται σαν ταινίες τρόμου, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι τρόμος… Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε είδος».

Δείτε το έργο του:

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Ο Tarusov καταλήγει λέγοντας, «Ο κύριος στόχος μου είναι να κάνω τους θεατές να χαμογελάσουν, να γελάσουν και να περάσουν καλά όταν βλέπουν τα έργα μου. Είναι ευφάνταστα και παιχνιδιάρικα, δείτε τα και απολαύστε τα!»


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr