ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Απίστευτο! Σπίτι 10 δωματίων πωλείται για μόλις 350.000 δολάρια. Μόλις είδαμε όμως γιατί, ούτε τζάμπα δε θα το παίρναμε!

img

Η αγορά ενός σπιτιού είναι μεγάλη απόφαση. Εμπλέκονται μεγάλα ποσά, νομικά ζητήματα και ίσως ακόμη και υπερφυσικά γεγονότα!

viraltopnews.gr

Το αρχοντικό S.K Pierce είναι προς πώληση και μάλιστα πολύ φθηνά, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα αγοραστής για έναν πολύ τρομακτικό λόγο.

viraltopnews.gr

Το αρχοντικό είναι στην πραγματικότητα αρκετά όμορφο.

Με 10 υπνοδωμάτια και 2.5 μπάνια, αυτό το ευρύχωρο σπίτι (είναι σχεδόν το τριπλάσιο απ’ ότι ένα μέσο Αμερικάνικο σπίτι) έχει κάποιες ιδιότητες που – κανονικά – οι άνθρωποι θα πλήρωναν πολλά για να το αποκτήσουν. Και πωλείται για μόλις 329.000 δολάρια!

viraltopnews.gr

Κανείς όμως δεν το έχει αγοράσει ακόμα γιατί κυκλοφορούνε φήμες ότι… είναι στοιχειωμένο!

viraltopnews.gr

Στην πραγματικότητα, το σπίτι θεωρείται ότι είναι τόσο τρομακτικό που έχει τη φήμη του πιο στοιχειωμένου σπιτιού, όχι μόνο στη Μασαχουσέτη, αλλά σε ολόκληρη τη Νέα Αγγλία!
Είναι αρκετά όμορφο, με την αρχική διαμόρφωση και αρχιτεκτονική ακόμη άθικτα.

viraltopnews.gr

Από τότε που πρωτοκατασκευάστηκε όμως, καταγράφηκαν επτά θάνατοι στο εσωτερικό του, ένας εκ των οποίων ήταν ο στραγγαλισμός μιας πόpνης.

viraltopnews.gr

Εκεί έχουν γυριστεί σκηνές από αρκετές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές φαντασμάτων: “Ghost Hunters”, “Ghost Adventure”, “My Ghost Story” και “Top 10 Haunted Places In New England”.
Αρκετοί έχουν αναφέρει ότι είδαν ένα μικρό αγόρι να κοιτάζει έξω από το παράθυρο και μια υπηρέτρια να τριγυρίζει στις στις αίθουσές του.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr