ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Αυτός ο Πίνακας Συνοψίζει την Έγγαμη Ζωή με τον Πιο Ξεκαρδιστικό Τρόπο

img

Μια μέρα καθώς χρησιμοποιούσα τη τουαλέτα με ορθάνοιχτη πόρτα και αφηγούμουν τη μέρα μου στον επί πέντε χρόνια φίλο μου, έκανα μια ειλικρινή ερώτηση στον εαυτό μου:

Έχει πεθάνει ο ρομαντισμός στη σχέση μου; Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σκέψης για το πόσο απίστευτα άνετα νιώθω τριγύρω του, για το πώς ξέρει ότι μισώ τα λουλούδια εκτός από τα ηλιοτρόπια, και πώς ο ίδιος ξεχωρίζει την αγαπημένη μου τσίχλα και τη φέρνει σε μένα μόνο και μόνο επειδή σκέφτεται εμένα, ενώ την ίδια στιγμή αγοράζει μια κλειδαριά στο κατάστημα, συνειδητοποίησα ότι ο ρομαντισμός δεν είναι νεκρός, είναι απλώς διαφορετικός από ό, τι στο παρελθόν. Και μου αρέσει περισσότερο.

Όποιος είναι παντρεμένος ή σε μια μακροχρόνια σχέση γνωρίζει ότι η αληθινή αγάπη σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα, και ενώ δεν είναι πάντα ωραία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου θαυμάσια.

Μία χρήστης του Imgur δημοσίευσε έναν πίνακα που έκανε ο σύζυγος της γι” αυτήν, όταν σχολίασε το γεγονός ότι δεν τους είχε απεικονίσει ποτέ μαζί, και ο πίνακας συνοψίζει την έγγαμη ζωή με λίγα λόγια. Λατρεύω την ρεαλιστικότητα του πίνακα, ίσως επειδή μπορεί να σχετίζομαι λίγο πολύ με όλα όσα συμβαίνουν σε αυτόν.

Δείτε την ξεκαρδιστικά γλυκιά (και ακριβή) εικόνα.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr