ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Ένας Κινέζος γλύπτης σκάλιζε επί 4 ολόκληρα χρόνια έναν παλιό κορμό δέντρου. Σήμερα μας παρουσιάζει περήφανος ένα έργο τέχνης που όμοιο του δεν υπάρχει.

img

Πόσο καιρό χρειάζεται για να χαράξει κάποιος ένα αριστούργημα σε έναν κορμό δέντρου;

Ένας Κινέζος γλύπτης σκάλιζε για τέσσερα χρόνια ένα εκπληκτικό αριστούργημα σε ένα κορμό δέντρου, και το αποτέλεσμα εξέπληξε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Από ένας μακρύς κορμός δέντρου είναι τώρα ένα διάσημο έργο ξυλογλυπτικής που έχει πάρει μια θέση στο βιβλίο γκίνες.

viraltopnews.gr

Για αιώνες, η Κίνα έχει μια παράδοση στην δημιουργία έργων τέχνης από ακατέργαστο ξύλο. Αυτά τα γλυπτά βοηθούν στην ανάδειξη του ιστορικού πολιτισμού της. Η παράδοση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με το αριστούργημα του Zheng Chunhui.

viraltopnews.gr

Το γλυπτό αυτό με το όνομα “Along The River During the Quinming Festival,” είναι ένα αντίγραφο ενός διάσημου έργου τέχνης από τη δυναστεία των Σονγκ. Το έργο αυτό βρίσκεται στο Μουσείο του Παλατιού στο Πεκίνο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν αυτό το λαμπρό έργο.

viraltopnews.gr

Το τελικό σκάλισμα είναι πάνω από 12 μέτρα και περιλαμβάνει λεπτομερή γλυπτά που απεικονίζουν την καθημερινή ζωή στην αρχαία Κίνα.

viraltopnews.gr

Περιλαμβάνει επίσης κτίρια, γέφυρες, και σκάφη, τα οποία βοηθούν στην απεικόνιση της αρχαίας ζωγραφική με λεπτομερές 3D αποτέλεσμα.

viraltopnews.gr

Πάνω από 550 κάτοικοι του χωριού ήταν σκαλισμένοι στο αριστούργημα.

viraltopnews.gr

Όπως θαυμάζουμε την εκπληκτικά περίπλοκη δουλειά, είναι δύσκολο να φανταστούμε πώς κάτι τόσο εκθαμβωτικό θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα σε τέσσερα χρόνια.

viraltopnews.gr

Με εξαιρετική υπομονή και σκληρή δουλειά, ο Chunhui ολοκλήρωσε ένα από τα πιο θαυμάσια ξυλόγλυπτα που έχει δει ποτέ ο κόσμος.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr