ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Εξωτερικά φαίνεται σαν ένα απλό Ξύλινο Σπιτάκι. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι στο Εσωτερικό του, θα τα Χάσετε!

img

Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε όλους και περισσότερους να ασπάζονται το κίνημα των μικροσκοπικών σπιτιών. Σπίτια από 10-40 τμ έχουν αποδείξει πως μπορεί να είναι αποτελεσματικά και οικονομικά. Επίσης, είναι ένας πολύ άνετος και απλός τρόπος να ζούμε τη ζωή μας.

Αυτό το πολυτελές σπίτι από την Network’s Tiny House Nation είναι εκπληκτικά ευρύχωρο και κομψό στο εσωτερικό του.

viraltopnews.gr

Είναι εύκολο να υποθέσουμε πως ένα μικροσκοπικό σπίτι θα σημαίνει πως πρέπει να σκύψεις για να μπεις σε ένα δωμάτιο ή ότι θα χωράει μόνο ένας κάθε φορά στον διάδρομο, αλλά όμως με λίγη αρχιτεκτονική ευφυΐα, αυτά τα σπίτια μπορούν να γίνουν πολύ βιώσιμα.

Αυτό το μικρό σπίτι είναι επίσης πολυτελές και νιώθεις σαν να έχεις πολύ χώρο, με ψηλό ταβάνι και πανέμορφα ξύλινα πατώματα.

viraltopnews.gr

Λατρεύουμε που το ταβάνι είναι και αυτό από ξύλο! Η κουζίνα είναι άψογα σχεδιασμένη για να έχει χώρο για έναν κανονικό φούρνο, νεροχύτη, ψυγείο και τραπεζαρία.

viraltopnews.gr

Ακόμα και το μπάνιο είναι ευρύχωρο και φαίνεται απίστευτα πολυτελές με πλακάκια στους τοίχους και λεπτομέρειες από ανοξείδωτο χάλυβα.

viraltopnews.gr

Το σπίτι αυτό έχει μία ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα!

viraltopnews.gr

Και στην σοφίτα υπάρχει ακόμα περισσότερος χώρος για την οικογένεια ή τους φιλοξενούμενους.

viraltopnews.gr

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, η σοφίτα έχει χώρο για ακόμα ένα κρεβάτι στην απέναντι πλευρά του δωματίου.

viraltopnews.gr

Το σπίτι αυτό συνδυάζει τέλεια την πολυτέλεια και την απλότητα! Είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή για όσους προτιμούν το τρεχούμενο νερό και ένα άνετο κρεβάτι από το να κοιμούνται σε μία σκηνή στο δάσος.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr