ΤΑΞΙΔΙΑ: Ταξίδια στο εξωτερικό: Προσδοκίες Vs Πραγματικότητα!

img

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια και ειδικά όταν είναι για το εξωτερικό. Λίγο – πολύ όλοι μας θέλουμε να επισκεφτούμε αυτά τα ειδυλλιακά και άκρως εντυπωσιακά μέρη που βλέπουμε σε διάφορες εικόνες.

Το θέμα όμως είναι πως πολλές από αυτές τις φωτογραφίες που βλέπουμε τις έχουν επεξεργαστεί, ώστε να της χρησιμοποιήσουν για διαφημιστικούς λόγους και στην τελική άλλο περιμένεις πως θα συναντήσεις και θα κάνεις στον εκάστοτε προορισμό που έχεις επιλέξει και άλλο γίνεται τελικά.

Ξεκινάς γεμάτος όρεξη να δεις όλα αυτά τα τουριστικά αξιοθέατα και καταλήγεις να απορείς για το πως οι άλλοι στις φωτογραφίες κατάφεραν και έζησαν αυτό που ονειρευόσουν, ενώ εσύ όχι.

Στην λίστα που ακολουθεί θα δεις την σύγκριση των προσδοκιών με την πραγματικότητα. Τα σχόλια δικά σας!

Τι περιμένεις να γίνει στα ταξίδια στο εξωτερικό και τι γίνεται πραγματικά

Σινικό Τείχος

viraltopnews.gr

Βλέπουμε αυτή την εντυπωσιακή εικόνα από το Σινικό Τείχος και το μόνο που καταφέρνουμε στην τελική είναι να στριμωχτούμε με αμέτρητους τουρίστες και να προσπαθούμε κούτσα – κούτσα να φτάσουμε, σαν να πηγαίνουμε για προσκύνημα στην Παναγιά της Τήνου.

Μόνα Λίζα, Μουσείο του Λούβρου

viraltopnews.gr

Θα πας στο Παρίσι και δεν θα επισκεφθείς το μουσείο του Λούβρου για να δεις τον πίνακα της Μόνα Λίζα; Ε δεν υπάρχει περίπτωση. Αν νομίζεις όμως ότι θα καταφέρεις να πλησιάσεις και να βγάλεις μια καλή κοντινή φωτογραφία είσαι γελασμένος.

Πύργος του Άιφελ, Παρίσι

viraltopnews.gr

Και αφού δεν σου έκατσε το να δεις από κοντά τον πίνακα της Μόνα Λίζα, λες να πας για picnic μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, όπως κάνει τόσος κόσμος. Έλα όμως που όλοι έχουν την ίδια ιδέα με σένα, ακόμη και οι Γάλλοι και δεν μπορείς να βρεις ούτε χώρο να καθίσεις.

Παραλίες Ρίο ντε Τζανέιρο

viraltopnews.gr

Οι παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο δείχνουν εκπληκτικές με την χρυσή αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά. Δυστυχώς όμως έχουν ασφυκτικά πολύ κόσμο, οπότε και τα νερά τους δεν είναι και τόσο καθαρά όσο θα πίστευες.

Γόνδολες, Βιέννη

viraltopnews.gr

Είσαι στην Βιέννη και το μυαλό σου πηγαίνει κατευθείαν στις γόνδολες και την ρομαντζάδα. Άκρως λογικό. Δεν το λες και πολύ ρομαντικό όμως όταν υπάρχουν άλλες τόσες γόνδολες μπροστά σας, κινείστε με το ζόρι και ακούς ένα σωρό φωνές.

Παραλίες, Μαλδίβες

viraltopnews.gr

Χμ ναι και όμως και οι δύο φωτογραφίες είναι από τις Μαλδίβες και για να έχεις μια ελπίδα να πετύχεις την πρώτη παραλία θα πρέπει ίσως να μένεις σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο, το οποίο μπορεί να έχει καθαρίσει την παραλία μπροστά του.

Εξωτικό φαγητό Ταϊλάνδη

viraltopnews.gr

Λες θα πάω στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης είναι δυνατόν να μην γευτώ το εξωτικό φαγητό που βλέπω ότι φτιάχνουν στους δρόμους; Ναι οκ, δεν το λες και τόσο εξωτικό αν προσέξεις και την δεύτερη φωτογραφία, οπότε καλύτερα να μείνεις νηστικός και ασφαλής.

Φοντάνα ντι Τρέβι, Ρώμη

viraltopnews.gr

Αν είσαι στην Ρώμη, λογικό και επόμενο είναι πας πας να δεις και την Φοντάνα ντι Τρέβι, να κάνεις και μια ευχή βρε αδερφέ. Μην νομίζεις όμως ότι θα δεις και πολλά μιας και επικρατεί πανικός, ζήτημα να καταφέρεις να ρίξεις και ένα κέρμα. Εκτός βέβαια, αν ταξιδέψεις τον χειμώνα και έχει και λίγο κακό καιρό για να είναι πιο χαλαρά.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr