ΠΕΡΙΕΡΓΑ: 13 Καταπληκτικές Φωτογραφίες από το ΠΩΣ θα είναι οι Διακοπές μας σε 30 Χρόνια

img

Όλοι θέλουν να έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στο μέλλον, ειδικά όταν τα μεγάλα επιστημονικά μυαλά ή οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας περιγράφουν πώς μπορεί να είναι.

Όλες αυτές οι θεωρίες για το μέλλον είναι συχνά καλύτερες από την εικόνα που έχουμε στην φαντασία μας.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για τις διακοπές στο μέλλον. Μπορεί και να πραγματοποιηθούν, ποιος ξέρει;

Αεροπλάνο με διάφανη οροφή, όπου ο κόσμος θα μπορεί να κάνει ηλιοθεραπεία και να κολυμπάει στην πισίνα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

viraltopnews.gr

Το Lilypad είναι ένα πρότζεκτ του Vincent Callebaut για πλωτές πόλεις. Μπορεί να φιλοξενήσει ως και 50.000 άτομα, χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συλλέγει ακόμα και το νερό της βροχής.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Το Hydrogenase είναι ακόμη ένα πρότζεκτ του Vincent Callebaut. Είναι ένα υβρίδιο ουρανοξύστη, αεροπλάνου, βιοαντιδραστήρα και κρεμαστών κήπων για τον καθαρισμό του αέρα.

viraltopnews.gr

Το Boomerang είναι σαν ένα κινητό λιμάνι και μπορεί να αντικαταστήσει ένα ολόκληρο θέρετρο με τις επιλογές του για διασκέδαση. Το Boomerang είναι σχεδόν σαν ένα κανονικό νησί και έχει την δική του πηγή ενέργειας.

viraltopnews.gr

Η σχεδιάστρια Zaha Hadid εμπνεύστηκε για τον σχεδιασμό αυτού του γιοτ από τα θαλάσσια πλάσματα. Θυμίζει εξωσκελετό και είναι εντυπωσιακό και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

viraltopnews.gr

Μοιάζει σαν να έχει βγει από το Star Wars αλλά με καλές προθέσεις. Στόχος του σχεδιαστή, Mac Byers, είναι να δημιουργήσει έναν άνετο τρόπο μετακίνησης όπου ο κόσμος θα μπορεί να χαλαρώνει. Το εσωτερικό του είναι φουτουριστικό, έχει πολύ χώρο, έντονα χρώματα και εντυπωσιακή θέα.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Μοιάζει με πλωτό τροπικό νησί και δημιουργήθηκε από την εταιρία Yacht Island Design. Διαθέτει το δικό του καταρράκτη, πισίνα, διαφανή πάτο και ακόμη και ένα μικρό ηφαίστειο.

viraltopnews.gr

Άλλο ένα πρότζεκτ της ίδιας εταιρίας για όσους αγαπούν το Μονακό. Αυτό το πλοίο περιλαμβάνει μερικά γνωστά αξιοθέατα του Μονακό: το πολυτελές ξενοδοχείο Hotel De Paris, το καζίνο Monte Carlo, το εστιατόριο Cafe de Paris, ακόμη και μια πίστα καρτ που μοιάζει με το Grand Prix του Μονακό.

viraltopnews.gr

Το Atlantis II είναι μια πλωτή πόλη στο μέγεθος του Central Park της Νέας Υόρκης. Η ιδέα πραγματικά μας εκπλήσσει με το μέγεθος της.

viraltopnews.gr

Το Physalia είναι ένας πλωτός κήπος που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τα ποτάμια και να παρέχει σε όλους φρέσκο νερό υψηλής ποιότητας. Το πλοίο διαθέτει βιολογικό φίλτρο και χρησιμοποιεί τους κήπους του για να καθαρίσει το νερό. Επιπλέον, αυτό το πράσινο νησί με τον καθαρό αέρα είναι το ιδανικό θέρετρο διακοπών.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr