ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Δείτε την νέα υπερπολυτελή έπαυλη του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, αξίας 37 εκατομμυρίων ευρώ!

img

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ σκοπεύουν να αγοράσουν ένα ακίνητο στην Αγγλία καθαρής αξίας € 37 εκατομμυρίων, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στον Βρετανικό τύπο.

Το διάσημο ζευγάρι έχει κανονίσει ήδη να αγοράσει το συγκεκριμένο σπίτι στο Gloucestershire, το οποίο έχει δέκα υπνοδωμάτια στην κυρίως κατοικία και άλλα 13(!) κτίρια.

viraltopnews.gr

Οι Μπέκαμ, μαζί με τα παιδιά τους τον Μπρούκλιν, 16 ετών, τον Ρομέο, 13, τον Κρουζ, δέκα, και την Χάρπερ, τεσσάρων, επισκέφτηκαν ήδη το κτήμα απότην περασμένη εβδομάδα.

Η εφημερίδα Sunday Express αναφέρει ότι ετοιμάζονται να αποκτήσουν το πιο ακριβό προς πώληση σπίτι στην Βρετανίας.

viraltopnews.gr

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι κοιτάζε ένα άλλο σπίτι στην περιοχή, το έξι υπνοδωματίων Amberley House, το οποίο είναι 22 στρέμματα και κοστίζει € 7,3 εκατομμύρια.

viraltopnews.gr

Αυτή η έπαυλη περιγράφεται ως η ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να διασκεδάσει, ενώ ψάχνει για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

viraltopnews.gr

Η κυρίως κατοικία είναι 24 φορές το μέγεθος μιας τυπικής νέας κατασκευής στην Αγγλία και διαθέτει επίσης έξι μπάνια και πολλά δωμάτια τραπεζαρίας.

viraltopnews.gr

Περιβάλλεται από κήπους που έχουν σχεδιαστεί από τον Edwin Lutyens, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους αρχιτέκτονες τοπίου της χώρας.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Στην περιοχή του αρχοντικού, υπάρχουν δύο οικήματα εισόδου, 11 αγροικίες και εξοχικά ενώ προβλέπεται πολεοδομική άδεια για τέσσερα ακόμη σπίτια.

Μέσα από το κτήμα περνάει ο ποταμός Dikler, ο οποίος προσφέρεται για ψάρεμα άγριας πέστροφας, και υπάρχει δυνατότητα για κυνήγι φασιανού ή πέρδικας.

Το κτήμα είναι εγκεκριμένο ως οργανικό και γίνονται γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες με ένα κοπάδι από 1.800 προβατίνες.

Τα πάρκα και τα χωράφια που το περιβάλλουν χρονολογούνται από το 1253 και το κτήμα διαθέτει επίσης ένα σύγχρονο κτήριο γεωργικής εκμετάλλευσης έκτασης 13.716 τετραγωνικών μέτρων.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Οι Μπέκαμ είχαν πυροδοτήσει φήμες ότι θα στήνανε το νέο “Beckingham Παλάτι”, αφού εντοπίστηκαν στο Gloucestershire πρόσφατα.

Προς το παρόν νοικιάζουν στο Λονδίνο, ενώ το αξίας € 43 εκατομμυρίων σπίτι τους, το οποίο αγόρασαν το 2014, είναι υπό ανακαίνιση.

Για να αγοράσει αυτό το σπίτι, πάντως, το ζευγάρι συγκέντρωσε μετρητά από την πώληση του σπιτιού τους των 12 στρεμμάτων στο Hertfordshire, καθώς και από την πώληση ενός αριθμού των πολυτελών αυτοκίνητων τους.

Οι Μπέκαμ αγόρασαν το σπίτι τους στο Hertfordshire, το αρχικό “Beckingham Παλάτι”, το 1999 – μόλις τρεις μήνες μετά το γάμο τους.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr