ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Πήρε ένα Boeing 747 και το μετέφερε στη μέση του δάσους. Θα εκπλαγείτε μόλις δείτε πως το έχει φτιάξει σήμερα!

img

Ο Bruce Campbell είναι ένας εφευρετικός μηχανικός που αγόρασε την άτρακτο ενός  Boeing 727 και το μετέτρεψε σε ένα ασυνήθιστο και πρωτοποριακό σπίτι.

Το εμπορικό αεροσκάφος με τις 3 μηχανές στηρίζεται σε τσιμεντένιες κολώνες, στα προάστια έξω από το Πόρτλαντ του Όρεγκον, και έχει τη δική του είσοδο. Το αεροσκάφος περιλαμβάνει ένα αυτοσχέδιο ντουζ, αλλά ακόμα προσπαθεί να εγκαταστήσει την τουαλέτα και να επιδιορθώσει κάποια από τα εσωτερικά στοιχεία του αεροπλάνου, όπως οι θέσεις και τα φώτα. Ο Campbell ζει έξι μήνες το χρόνο στο αεροπλάνο, και περνά τον υπόλοιπο καιρό στην Ιαπωνία, όπου θέλει επίσης να αγοράσει την άτρακτο ενός Boeing 747. Τα 40.500 τετραγωνικά όπου χτίζει το σπίτι του στο Όρεγκον κόστιζαν $23.000, όταν τα αγόρασε στα 20 του, και το αεροπλάνο $220.000.

viraltopnews.gr

«Συνταξιοδότηση σε ένα κάστρο-αεροπλάνο θα έπρεπε να είναι η  δημιουργική μοίρα κάθε αεριωθούμενου. Δε θα έπρεπε να διαλύονται απερίσκεπτα» – είπε ο Bruce Campbell, ιδιοκτήτης (και κάτοικος) του αεροσκάφους.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

«Η καταστροφή ενός όμορφου και σπινθηροβόλου αεριωθούμενου είναι μια τραγωδία, και προφανής αποτυχία της ανθρώπινης φαντασίας.»

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

“Jetliners are masterful works of aerospace science, and their superlative engineering grace is unmatched by any other structures people can live within”

«Τα αεριωθούμενα είναι επιδέξια έργα της αεροπορικής επιστήμης, και η ανώτατη μηχανική τους χάρη είναι απαράμιλλη σε σχέση με άλλες ανθρώπινες κατασκευές.»

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

«Είναι απίστευτα δυνατά, έχουν αντοχή, και ζουν πολλά χρόνια. Μπορούν εύκολα να αντέξουν σεισμούς ή καταιγίδες. Το εσωτερικό διατηρείται καθαρό άψογα επειδή   διαθέτουν σφραγισμένα φυσίγγια για την πίεση.»

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

«Πρέπει να έχεις δυο πράγματα: ένα αεροσκάφος και κατάλληλο μέρος για να το τοποθετήσεις.»

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

«Έπειτα πρέπει να το μεταφέρεις στο κομμάτι γης σου, αυτό είναι το πιο δύσκολο.»

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr