ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Εξωτερικά μοιάζει με ένα συνηθισμένο μικροσκοπικό σπίτι. Μόλις είδαμε το εσωτερικό του… το ερωτευτήκαμε!

img

Μερικές φορές, είναι πολύ ωραίο να φεύγεις από το σπίτι, ακόμα και για ένα σαββατοκύριακο, και να πηγαίνεις σε ένα γαλήνιο μέρος με καθαρό αέρα.

Πολλά μικροσκοπικά σπίτια προσφέρουν ένα τέτοιο ήρεμο περιβάλλον. Ανά τα χρόνια, πάρα πολλοί έχουν πουλήσει τα σπίτια τους για να πάνε να ζήσουν σε ένα μικρό σπίτι για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Λίγο καιρό πριν ένα ιδιοκτήτης μίας έκτασης αποφάσισε να χτίσει αυτό το μικρό σπίτι με διαστάσεις 3 x 5, εξ ολοκλήρου από το μηδέν, μέσα στα δέντρα και δίπλα από ένα ρυάκι.

Μαζί με την οικογένειά του, έβαλε ένα κουζινάκι, μία τραπεζαρία και στο πατάρι το υπνοδωμάτιο. Και η βεράντα που πρόσθεσε έκανε το σπίτι ακόμα πιο ιδιαίτερο…

viraltopnews.gr

Ξεκίνησε από το μηδέν, ακολουθώντας πιστά το σχέδιο που είχε. Περιστασιακά, χρησιμοποιούσε ακόμα και τη βοήθεια από τους γονείς του.

viraltopnews.gr

Μετά από πολύ κόπο, το σπίτι ήταν έτοιμο. Στα τελευταία στάδια, πρόσθεσε και μια βεράντα στους εξωτερικούς τοίχους.

viraltopnews.gr

Μία σταθερή σκάλα πηγαίνει προς το πατάρι και κάτω από κάθε σκαλί υπάρχει αποθηκευτικός χώρος.

viraltopnews.gr

Για κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας ξυλουργός, δυσκολεύτηκε αρκετά να βάλει τα κουφώματα στα παράθυρα. Αλλά στο τέλος τα κατάφερε να μονώσει αρκετά καλά το χώρο.

viraltopnews.gr

Ήθελε το σπίτι του να εκπέμπει μια ζεστασιά.

viraltopnews.gr

Η κουζίνα ήταν μαζεμένη αλλά είχε τα απαραίτητα, φούρνο πάγκο και βρύση.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Στον πάνω όροφο, το άνετο υπνοδωμάτιο βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη σκεπή.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Αλλά δεν έχουν σταματήσει να προσθέτουν πράγματα στη βεράντα. Από τότε που τέλειωσε η κατασκευή του σπιτιού, η οικογένεια πρόσθεσε ακόμα και μια κούνια!

viraltopnews.gr

viraltopnews.grΜας αρέσει πολύ το πώς το σπίτι ταίριαξε απόλυτα στον περιβάλλοντα χώρο και πως η βεράντα έδωσε ένα τόνο κλασσικού.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr