ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα παλιό λεωφορείο. Δείτε τώρα πως μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό..

img

Νεαρό ζευγάρι μετατρέπει ένα λεωφορείο 25 ετών στο ονειρικό τους σπίτι

Ένα νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει κυριολεκτικά στο δρόμο, μετατρέποντας ένα λεωφορείο 25 ετών σε ένα πλήρως λειτουργικό σπίτι των ονείρων τους.

Μουσικοί παραδοσιακής αμερικάνικης μουσικής, ο Άντριου και η Τζούλι Πάκετ, αγανάκτησαν όταν ο σπιτονοικοκύρης τους αποφάσισε να αυξήσει το ενοίκιο του διαμερίσματός τους κατά 25%, και έτσι αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα λεωφορείο του 1990 Blue Bird, που πλέον αποκαλούν σπίτι τους.

Και το λατρεύουν!

viraltopnews.gr

Ο Άντριου και η Τζούλι αποφάσισαν να μη χάνουν τα λεφτά τους κάθε μήνα σε ενοίκια. Στην αρχή σκέφτηκαν να αγοράσουν ένα μικροσκοπικό σπίτι, που είναι τόσο δημοφιλή στις μέρες μας, αλλά μετά από έρευνα και ψάξιμο, συνειδητοποίησαν ότι μια τέτοια επένδυση ήταν εκτός του προϋπολογισμού τους.

Η Τζούλι είχε διαβάσει για παλιά λεωφορεία πλήρως μεταποιημένα για κανονική διαβίωση, και το ζευγάρι αποφάσισε ότι μια τέτοια μετατροπή λεωφορείου ταίριαζε στον τρόπο ζωής τους.

Αφού αγόρασαν ένα παλιό λεωφορείο για $ 10.000, ξεκίνησαν να το κάνουν ανακαίνιση, που τους πήρε συνολικά 5 μήνες και άλλα $ 1.000 για να μετατρέψουν το κινητό τους σπίτι σε 75 τετραγωνικά μέτρα απόλυτης διαβίωσης.

Το σπίτι λεωφορείο

viraltopnews.gr

Οι οικογένειες του ζευγαριού αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή τους, αλλά τους στήριξαν βοηθώντας τους στις δουλειές μετατροπής του λεωφορείου.

Επιπλέον μια κρεβατοκάμαρα, τουαλέτα και μια μικρή ντουλάπα…

viraltopnews.gr

…όπως και μια ντουζιέρα με τοίχους από χάλυβα.

viraltopnews.gr

Έχουν ακόμη χώρο και για τον σκύλο τους

viraltopnews.gr

…και τη γάτα τους.

viraltopnews.grΠλέον ο Άντριου και η Τζούλι έχουν ξενοιάσει από το ενοίκιο. Συνεχίζουν να κινηματογραφούν το πρωτότυπό τους σπίτι στο blog τους 

… και απολαμβάνουν το εναλλακτικό τους σπίτι στο μέγιστο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr