ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Δείτε ένα απίστευτο προ-εφηβικό δωμάτιο μαζί με μπάνιο! Κάθε παιδί θα το ζήλευε!

img

Όταν η Shay Geyer, η ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια του IBB Design Fine Furnishings, αποφάσισε να φτιάξει το δωμάτιο και το μπάνιο της κόρης της, δεν τους έλειπαν το χρώμα και η δημιουργικότητα.

Το αρχικό σχέδιο περιείχε κάθε απόχρωση του ουράνιου τόξου, αλλά προοριζόταν για ένα τετράχρονο και ένιωθε ότι η κόρη της είχε μεγαλώσει πια γι’ αυτό.

Δείτε πως ήταν πριν:

viraltopnews.gr

Έτσι, αποφάσισε να κρατήσει την πολύχρωμη παλέτα, αλλά να προσθέσει και μαύρα σχέδια εμπνευσμένη από την Kate Spade και την Tory Burch – το αποτέλεσμα είναι κάτι που θα έκανε τους δύο διάσημους οίκους να λιποθυμήσουν.

Αρχικά, η Geyer ήθελε να κάνει το δωμάτιο πιο λειτουργικό, φτιάχνοντας ένα χώρο που η κόρη της θα μπορούσε να κάθεται με φίλους, να διαβάζει και να κοιμάται. Έτσι, διάλεξε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι – και ένα καναπέ-κρεβάτι για τη μέρα. (Δύο κρεβάτια; Ευχαριστώ, μαμά!)

Η απαλή μπλε μπογιά κάνει το υπερυψωμένο κρεβάτι να ξεχωρίζει, ενώ οι ρίγες στον καναπέ και το πουά στους τοίχους θυμίζουν Kate Spade.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Κάτω από το κρεβάτι, η Geyer πρόσθεσε μια ντουλάπα που προσφέρει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο από την προηγούμενη – και η παλιά της ντουλάπα είναι φιλοξενεί τώρα τα παπούτσια. Οι χρυσές λεπτομέρειες το κάνουν ακόμα πιο λαμπερό.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Αλλά οι λεπτομέρειες ξεχωρίζουν και στο υπόλοιπο δωμάτιο: η Geyer έκανε τα παράθυρα να μοιάζουν με τέντες από μπουτίκ, φιόγκους παντού, και βρήκε ένα καθρέφτη σε σχήμα θαυμαστικού (!) για το μπάνιο το οποίο έχει μπλε πλακάκια.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr