ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Ένας φοβερός Μπαμπάς μετέτρεψε το Δωμάτιο της Κόρης του σε Νεραϊδοχώρα

img

Πολλά παιδιά ονειρεύονται να αποκτήσουν δεντρόσπιτο. Αλλά, ποιος το χρειάζεται όταν μπορείς να αποκτήσεις ένα δικό σου χτιστό δέντρο μέσα στο υπνοδωμάτιό σου; Ο Imgurian Radamshome κέρδισε το βραβείο του μπαμπά της χρονιάς, όταν έφτιαξε μια κατασκευή για την κόρη του, που χρειάστηκε 18 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Χρησιμοποίησε το καλλιτεχνικό του ταλέντο, καθώς εργαζόταν ως καλλιτεχνικός σύμβουλος σε εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών, και μεταμόρφωσε το δωμάτιο της κόρης του σε ένα μαγικό μέρος, όπου συχνάζουν νεράιδες και ξωτικά, φτιάχνοντας ένα δέντρο με φαναράκια, παράθυρα με νεράιδες, κλαδιά από μετάξι, πεταλούδες, στολίδια και φωλιές πουλιών.

O Radamshome υπολογίζει ότι το έργο του πήρε συνολικά 350 ώρες να φτιαχτεί (κυρίως τα σαββατοκύριακα) και του κόστισε $4,250.

viraltopnews.gr

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε κάθε βήμα της διαδικασίας που ακολούθησε…

Το σχέδιο
viraltopnews.gr

Το περίγραμμα του δέντρου
viraltopnews.gr
Μετά τη δημιουργία ενός μοντέλου σε σωστή αναλογία, τη συγκέντρωση των υλικών και φτιάχνοντας γραμμές πλέγματος στο πάτωμα, ο μπαμπάς ζωγράφισε το περίγραμμα του δέντρου στον τοίχο. Κάνοντας αυτό, «μπορούσα να εφαρμόσω τον μεταλλικό σκελετό κατευθείαν σε αυτές τις γραμμές,» γράφει ο ίδιος.

Ο μεταλλικός σκελετός
viraltopnews.gr
Το επόμενο βήμα ήταν να συγκολλήσει τις μεταλλικές ράβδους. «Για να γίνει το δέντρο σταθερό, η δομή του έπρεπε να είναι αρκετά δυνατή. Έτσι το σχεδίασα για να μπορεί εύκολα να στηρίξει 3 ενήλικες, αν και θα χρησιμοποιείται από μικρά παιδιά,» γράφει ο πολυμήχανος μπαμπάς.

Εφαρμόζοντας τον εξωτερικό κορμό του δέντρου
viraltopnews.gr
Ο μεταλλικός σκελετός καλύφθηκε με ένα λεπτό μεταλλικό πλέγμα. Και εδώ βλέπουμε τη μικρή νεράιδα που ενέπνευσε το έργο.

Εφαρμόζοντας το τσιμέντο για το φλοιό του δέντρου
viraltopnews.gr
Μετά την προσθήκη μερικών φώτων, άρχισε να επενδύει το φλοιό του κορμού, με αρκετά ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Βάψιμο του φλοιού
viraltopnews.gr
Μετά την προσθήκη κλαδιών από πεπιεσμένο χαρτί, έβαψε το δέντρο, ξεκινώντας από ένα σκούρο καφέ, και αργότερα εφάρμοσε πιο φωτεινά χρώματα.

Βάψιμο του δωματίου
viraltopnews.grApparently the technique for the paint job Τα χρώματα του δωματίου αναμειγνύονται το ένα με το άλλο σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Ξυλοκοπτική
viraltopnews.gr
Σε αυτό το σημείο χρειάστηκε λίγη βοήθεια. «Ο πεθερός μου με βοήθησε να βάλω ξύλινα πατώματα.»

Οι λεπτομέρειες
viraltopnews.gr
Οι τελικές πινελιές μπορεί να μην ήταν το μεγαλύτερο μέρος του έργου, αλλά σίγουρα είναι το πιο εντυπωσιακό. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απίστευτη. Έφτιαξε παράθυρα και πόρτες για τις νεράιδες, και στο ταβάνι κρέμονται μεταξωτά κλαδιά και φύλλα του δέντρου.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό:
viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Ο πήχης ανέβηκε ψηλά για τους υπόλοιπους μπαμπάδες του κόσμου με αυτό το μοναδικό έργο. 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr