ΠΕΡΙΕΡΓΑ: Όταν Ανακάλυψαν τη Μυστική Σκάλα στο Σπίτι τους ΔΕΝ μπορούσαν να Φανταστούν ΠΟΥ θα τους Οδηγούσε…

img

Η αγορά ενός σπιτιού, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πριν κανείς προβεί σε αγορά ακινήτου, θα πρέπει να βεβαιώνεται για την κατάσταση του σπιτιού. Να ελέγχει για τυχόν εσωτερικές φθορές, αλλά και για την ποιότητα της γειτονιάς και τα ποσοστά εγκληματικότητας.

Ο παρακάτω τύπος όμως, αγόρασε ένα παλιό σπίτι που είχε χτιστεί δεκαετίες πριν. Αυτό σημαίνει, ότι το σπίτι χρειάζονταν απαραίτητα ανακαίνιση. Έπρεπε να κάνει κάποιες απαραίτητες εργασίες, για να γίνει το σπίτι του πιο άνετο.

Λίγο καιρό μετά, κατέβηκε στο υπόγειο για να μετατρέψει το χώρο σε γυμναστήριο. Έβαλε ένα στατικό ποδήλατο και έκανε τις ασκήσεις του. κάποια στιγμή, όπως διάβαζε ένα περιοδικό πάνω στο ποδήλατο, είδε κάτι που ποτέ ξανά δεν είχε παρατηρήσει. Πίσω από το κλιμακοστάσιο, βρίσκονταν ένα φύλλο κόντρα πλακέ και φαινόταν να υπάρχει ένα κενό πίσω του.

Αρχικά δείλιασε, αλλά στη συνέχεια αφαίρεσε το κόντρα πλακέ. Όταν είδε ότι πίσω από κει βρίσκονταν μια καταπακτή που οδηγούσε σε άλλο δωμάτιο, τα χασε.

Ανέβηκε παίρνοντας ένα μεγάλο ρίσκο. Ξαφνικά αντίκρυσε ένα μάτσο κουτιά με όπλα και πολλά πυρομαχικά.

Αυτά τα κουτιά με όπλα, τον έκαναν να ανησυχήσει πραγματικά. Γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού να είναι τόσο καλά οπλισμένος; Και γιατί να πωληθεί το σπίτι τόσο ξαφνικά σε τόσο χαμηλή τιμή; Οι ερωτήσεις αυτές του δηλητηρίαζαν το μυαλό.

Διερεύνησε το μυστικό δωμάτιο και βρήκε ακόμα περισσότερα πυρομαχικά. Αυτό το άτομο είχε αρκετή δύναμη πυρός για να παρέχει σε ένα μικρό στρατό.

Ήταν φοβισμένος, αλλά πιο πολύ περίεργος. Άνοιξε περισσότερα κουτιά και βρήκε ακόμα περισσότερα όπλα. Ποιος άλλος να ήξερε για αυτή την κρύπτη; Θα έπρεπε να το πει στην αστυνομία;

Στη συνέχεια, βρήκε χειροβομβίδα …

Ήθελε να σπάσει το χρηματοκιβώτιο που βρήκε. Αλλά απέτυχε.

Την επόμενη μέρα κάλεσε τον κλειδαρά. Υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσει περισσότερες εικόνες από τη στιγμή που θα άνοιγε το χρηματοκιβώτιο. Αυτό ήταν πριν από πέντε μήνες. Και κανείς δεν έχει ακούσει νέα του από τότε…

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr