ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Αυτή η κινητή Καμπίνα είναι πραγματικά το Ιδανικό Σπίτι!

img

Αν ψάχνετε κάτι για να ξεφύγετε από όλα, αυτή η άνετη κινητή καμπίνα θα μπορούσε να είναι η απάντηση σε όλα σας τα ερωτήματα. Είναι κατασκευασμένη από την εταιρία Escape Homes, έχει μέγεθος 15 τ.μ. και διαθέτει τεράστια παράθυρα.

Το “Escape Vista” μετακινείται εύκολα, αφού διαθέτει δικό του τρέιλερ, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μίνι γραφείο αλλά και από ταξιδευτές που θέλουν να γυρίσουν τον κόσμο. Και παρόλο που σαν σπίτι είναι μικροσκοπικό, η τιμή του σίγουρα δεν είναι, αφού οι κατασκευαστές πρότειναν το ποσό των $46.600 σαν τιμή πώλησης.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Οι καμπίνες προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες αυτού που τις χρησιμοποιεί. Τα σχέδια δείχνουν ότι μπορεί μια καμπίνα να διαθέτει μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό ή queen-size κρεβάτι, κουζίνα και τραπεζαρία, αλλά και μπάνιο με κανονική ντουζιέρα.

Τα θερμομονωτικά παράθυρα επιτρέπουν σε όποιον μένει μέσα στην καμπίνα να απολαμβάνει τους ήχους της φύσης όταν είναι ανοιχτά, αλλά και την απόλυτη ησυχία όταν κλείνουν. Επιπλέον, «θολώνουν» εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα σε όσους είναι μέσα, αλλά επιτρέποντας στο φως να μπαίνει.

Με βάρος μόλις 2.721 κιλά και μήκος 6 μέτρα το Escape Vista μπορεί να μετακινηθεί παντού, διαθέτοντας ηλιακή ενέργεια και τουαλέτες κομποστοποίησης.

Αν και είναι τέλειο για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, διαθέτει θύρες USB και τηλεόραση. Οι καμπίνες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσφέρουν άνεση ακόμα και σε άσχημες καιρικές συνθήκες διαθέτοντας υψηλά ενεργειακή μόνωση.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr