ΠΕΡΙΕΡΓΑ: Αυτό το εκπληκτικό βίντεο αποκαλύπτει το μόνο πράγμα που χρειάζεστε για να χάσετε βάρος

img

Έχετε προσπαθήσει άπειρες δίαιτες, έχετε ξοδέψει πολλές ώρες στο γυμναστήριο αλλά κάτι πάει στραβά και δεν βλέπετε αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι ότι για να χάσετε βάρος η υπερπροσπάθεια δεν είναι η λύση. Αυτή η διαφήμιση των σουπερμάρκετ EDEKA από την Γερμανία θα σας κάνει να δείτε το βαθύτερο νόημα.

Συγκεκριμένα η διαφήμιση μιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ με πρωταγωνιστή ένα υπέρβαρο παιδί, που ζει στην φανταστική πόλη «Εatkarus» [από την αγγλική λέξη eat (τρώω) και την ελληνική Ίκαρος] και ονειρεύεται να πετάξει.

Παρά τις προσπάθειές του, όμως, δεν τα καταφέρνει παρά μόνο όταν μαθαίνει τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και χάνει βάρος.

Η διαφήμιση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με χρήστες κοινωνικών δικτύων να αναφέρουν ότι γελοιοποιεί τους υπέρβαρους ανθρώπους και υπεραπλουστεύει τη διαδικασία απώλειας βάρους.

Το σούπερ μάρκετ Edeka αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι στόχος ήταν να προάγει τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών.

«Με μια δόση υπερβολής, θέλαμε να δείξουμε στους ανθρώπους ότι μπορούν να κόψουν την καθημερινή συνήθεια του φαστ φουντ –όπως το γκρι φαγητό που εμφανίζεται- ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι παραπανήσια κιλά» γράφει η σχετική ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι είναι παχύσαρκοι λόγω κάποιας ασθένειας, που δεν μπορεί να αλλάξει με μόνο με μια δίαιτα


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr