ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Ένα εστιατόριο μόνο για όσους κάνουν αναρρίχηση!

img

Μπορείς να βρεις ένα εστιατόριο σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Υπάρχουν απίστευτα πολλές προτάσεις ανάλογα με το στυλ και την κουζίνα που προτιμάς, απλά κάποια από αυτά είναι λίγο εώς πολύ ιδιαίτερα και δεν είναι για όλους μας!

Στο Μεξικό για παράδειγμα, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα Bar-εστιατόριο πάνω από ένα φαράγγι σε ύψος που υπερβαίνει κατά πολύ τα 50 μέτρα. Όπως καταλαβαίνεις είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν την αναρρίχηση και θέλουν να κάνουν μια στάση για να επισκεφθούν το bar για κάτι δροσερό ή τον κάτω όροφο για να γευτούν τα εκπληκτικά τους φαγητά. Ενώ στον επάνω όροφο υπάρχει μέχρι και πισίνα!

Copper Canyon Cocktail Bar: Bar – Εστιατόριο μόνο για τους λάτρεις της αναρρίχησης στο Μεξικό!

viraltopnews.gr

Το μαγαζί ονομάζεται Copper Canyon Cocktail Bar και έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία Tall Arquitectos. Έχει θέα τους καταρράκτες Basaseachic του Μεξικού και έχει μέχρι και γυάλινο πάτωμα ώστε να μπορούν οι επισκέπτες του να βλέπουν τα νερά και το φαράγγι που βρίσκεται από κάτω τους.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Προφανώς και δεν είναι το κατάλληλο μέρος για όσους έχουν υψοφοβία, αλλά για όσους επιλέγουν την δράση στην καθημερινότητα τους και αγαπούν την φύση. Ακόμη βέβαια είναι υπό κατασκευή και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, αλλά οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι απλά μοναδικές!

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr