ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Αυτός ο Τύπος Ζει σε ένα Κουτί 2,4 μέτρων για να Γλιτώσει το Ενοίκιο

img

Γνωρίστε τον Peter Berkowitz στην δεξιά μεριά της φωτογραφίας μαζί με κάποιους φίλους του. Είναι ένας 25χρονος γραφίστας και κάτοικος του Σαν Φρανσίσκο. 

viraltopnews.gr

Ο Berkowitz ήταν μάγειρας στην Νέα Υόρκη πριν μετακομίσει στην πολιτεία της Καλιφόρνια για να κυνηγήσει το όνειρό του στην γραφιστική.

Ξεκίνησε το ψάξιμο διαμερίσματος παρέα με ένα φίλο του και αντιμετώπισε το πρόβλημα που έχουν όλα τα σπίτια στο Σαν Φρανσίσκο, όπου υπάρχει ένα τεράστιο σαλόνι, αλλά όχι αρκετά δωμάτια. Έτσι αποφάσισε να φτιάξει το δικό του προσωπικό δωμάτιο.

viraltopnews.gr

“Μου φάνηκε ότι ήταν κάτι αρκετά φτηνό και ένας άνετος χώρος, που μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα, ” δηλώνει ο Berkowitz.

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ο Berkowitz ζει σε ένα κουτί 2,4 μέτρων στο διαμέρισμά του. Πληρώνει 400 δολάρια ενοίκιο.

viraltopnews.gr

Ο Berkowitz ζει με άλλα τέσσερα άτομα σε ένα διαμέρισμα με τρία δωμάτια. Αναφέρει ότι οι άλλοι συγκάτοικοι πληρώνουν 800 δολάρια για τα δωμάτιά τους.

Ανεξαρτήτως πως φαίνεται αυτό το κουτί στους τρίτους, ο Berkowitz δηλώνει ότι είναι πολύ άνετο.

viraltopnews.gr

Ο Berkowitz φυλάει τα ρούχα του πίσω από το κρεβάτι και αποθηκεύει τα παπούτσια και το σακίδιό του έξω από το κουτί. Το να φορέσει παντελόνι, απαιτεί περισσότερη γιόγκα από όση έχει συνηθίσει, όπως λέει ο ίδιος.

Το κουτί είναι εμπνευσμένο από τα Ιαπωνικά ξενοδοχεία κάψουλες και είναι ο τύπος του άνετου και ήρεμου δωματίου που έψαχνε.

viraltopnews.gr

Οι συγκάτοικοί του ήταν διστακτικοί στην αρχή, αλλά άλλαξαν γνώμη και τον βοήθησαν να φτιάξει το «δωμάτιό» του.

viraltopnews.gr

Κόστισε συνολικά περίπου 1.300 δολάρια σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Berkowitz.

viraltopnews.gr

Τόνισε επίσης ότι το ιδιωτικό του κουτί είναι πιθανόν πιο άνετο από το να κοιμάται σε ένα καναπέ ή να μοιράζεται ένα δωμάτιο, καθώς έτσι ζούνε οι περισσότεροι κάτοικοι του κέντρου του Σαν Φρανσίσκο.

“Πιστεύω ότι είναι μια έξυπνη λύση σε μια κατάσταση που με βολεύει και μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους. ”

Εσείς θα μπορούσατε να μένετε σε ένα τέτοιο χώρο; Αφήστε μας το σχόλιό σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας! 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr