ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Ζευγάρι Μετέτρεψε 9 Κοντέινερ σε Πολυτελές Σπίτι με 7 Υπνοδωμάτια

img

Ένα ζευγάρι από το Ντένβερ των ΗΠΑ μετέτρεψε 9 κοντέινερ στο σπίτι των ονείρων τους. Η Libby και ο Regan Foster πέρασαν ένα χρόνο χτίζοντας το σπίτι τους με τα 7 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, αναφέρει η εφημερίδα Denver Post.

“Προσπαθήσαμε να οραματιστούμε ένα νέο και δημιουργικό τρόπο να χτίσουμε ένα σπίτι και αυτό μας ήρθε ως ιδέα,” αναφέρει ο Regan στην εφημερίδα. “Μου άρεσε η ιδέα να χτίσουμε ένα σπίτι από ανακυκλωμένα υλικά.”

Περιηγηθείτε προς τα κάτω για το βίντεο

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Το σπίτι, συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. έχει δύο ορόφους, και μία πάνω σουίτα ειδικά σχεδιασμένη για την μητέρα της Libby.

Η οικογένεια Foster μοιράζεται το σπίτι με ένα άλλο ζευγάρι και το παιδί τους.

Ο προϋπολογισμός υπολογίζεται στα 500.000 δολάρια, καθώς η οικογένεια πλήρωσε για το οικόπεδο, τα κοντέινερ και άλλα υλικά, καθώς και τον αρχιτέκτονα, τον πολιτικό μηχανικό και το συνεργείο.

Κάθε κοντέινερ κόστισε 2.200 δολάρια και έχουν 2,5 μέτρα πλάτος, 12 μέτρα μήκος και 2,8 μέτρα ύψος.

Ο Regan, που εργάζεται ως πυροσβέστης, έχτισε κάποια μέρη του σπιτιού μόνο του, καθώς και κάποια έπιπλα.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

“Ξέραμε ότι χρειαζόμασταν και άλλο χώρο αλλά θέλαμε να μείνουμε στο Ντένβερ,” αναφέρει η  Libby, κτηνίατρος στο επάγγελμα. “Μας αρέσει πολύ το μέρος. “

Το ζευγάρι αναφέρει ότι διάφοροι περίεργοι γείτονες μερικές φορές περπατάνε στην λάσπη του κήπου και περιεργάζονται το κοντέινερ σπίτι τους.

Η σκεπή έχει πανοραμική θέα της πόλης. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί, από ένα άλλο παράδειγμα κοντέινερ που μετατράπηκε σε σπίτι. Εσείς θα μπορούσατε να μείνετε σε ένα τέτοιο χώρο; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας. 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr