ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Αρχικά προοριζόταν για Κουζίνα της Έπαυλης. Μόλις δείτε το Εσωτερικό του, θα το Λατρέψετε!

img

Αν υπάρχει η τέλεια βεράντα για ένα εξοχικό τότε είναι η βεράντα αυτού το εξοχικού στο Beaufort. Καθαρές γραμμές και σχεδιασμός και δύο υπέροχες κούνιες καλούν τους επισκέπτες να μπουν μέσα στο σπίτι.

Έχοντας απολαύσει την ατμόσφαιρα του εξωτερικού αυτού του σπιτιού είναι καιρός να μπούμε και μέσα σε αυτό το ιστορικό εξοχικό. Χτίστηκε αρχικά το 1889, όπως περιγράφει ο Josh στο Airbnb, προοριζόμενο για κουζίνα του μεγαλύτερου σπιτιού που βρίσκεται δίπλα. Το 1914 μετατράπηκε σε κανονικό εξοχικό με το στιλ που έχει μέχρι και σήμερα.

Ας δούμε πως είναι μέσα:

viraltopnews.gr

Το εξοχικό αυτό διαθέτει μια αρκετά μεγάλη και άνετη βεράντα, στην οποία μπορείτε να χορέψετε με τον σύντροφο σας, να χαλαρώσετε ή να κάνετε πρόβα ένα θεατρικό!

viraltopnews.gr

Στο σαλόνι υπάρχει ένα υπέροχο ξύλινο πάτωμα, βιβλία για να διαβάσετε, κρεμάστρα για τα καπέλα σας και άνετα καθίσματα. Το λευκό χρώμα στους τοίχους ενώνει το εσωτερικό με το εξωτερικό του σπιτιού και δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

viraltopnews.gr

Το παρελθόν και το παρόν συναντιούνται στην κουζίνα: διαθέτει ένα υπέροχο ξύλινο τραπέζι που μεγαλώνει και μοντέρνες λευκές συσκευές. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα και φυσικά ό,τι χρειάζεστε για να μαγειρέψετε.

viraltopnews.gr

Το υπέρδιπλο κρεβάτι και το απλό κάλυμμα του σας καλούν χαλαρώσετε στο υπνοδωμάτιο. Κάτω από το παράθυρο υπάρχει κάθισμα και αποθηκευτικός χώρος. Μπορεί ένα δωμάτιο να είναι τόσο καλό για την ψυχή;

viraltopnews.gr

Θέλετε κάτι πιο ρομαντικό; Το δεύτερο υπνοδωμάτιο παραμένει στο λευκό στιλ με λίγες πινελιές χρώματος, αλλά το καλύτερο είναι ο ουρανός που υπόσχεται να διώξει μακριά όλες σας τις έγνοιες.

viraltopnews.gr

Το πιο ωραίο σε ένα λευκό υπνοδωμάτιο είναι η αίσθηση χαλάρωσης που βγάζει. Εκμεταλλευτείτε το και ρίξτε μια ματιά στον έξω κόσμο από το άνετο κάθισμα δίπλα στο παράθυρο.

viraltopnews.gr

Το σπίτι είναι σε κλασικό στιλ, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα αφού όλα είναι ανακαινισμένα.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr