ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Έλεγαν ότι ήταν Τρελός που αγόρασε ένα Κοντέινερ. Μόλις δείτε πώς είναι Μέσα, θα το Λατρέψετε!

img

Όταν το σκέφτεσαι, βλέπεις ότι τα κοντέινερ μπορούν να μετατραπούν σε ένα σωρό χρήσιμα πράγματα. Κάποιοι τα έχουν χρησιμοποιήσει σαν υπόγεια κελάρια. Αλλά αυτός ο τύπος αποφάσισε να μετατρέψει ένα κοντέινερ σε ένα μικροσκοπικό σπίτι 15 τετραγωνικών.

Αν και απ’έξω δεν λέει πολλά, το μοντέρνο και στιλάτο εσωτερικό του θα σας τρελάνει! Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι είναι χτισμένο στην Κόστα Ρίκα από την Cubica χρησιμοποιώντας ένα κοντέινερ 6 μέτρων. Μπορεί να φαίνεται σαν ένα απλό ορθογώνιο εξωτερικά, αλλά οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν τον εσωτερικό χώρο άψογα.

Μόλις μπείτε μέσα, θα πάθετε πλάκα από το χαλαρό και όμορφο περιβάλλον. Τα ξύλινα πατώματα και οι γήινοι τόνοι θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να μπαίνετε σε πολυτελές θέρετρο. Το λειτουργικό μικροσκοπικό σπίτι Casa Cubica χωράει ως και 4 άτομα γιατί το καθιστικό μετατρέπεται και σε υπνοδωμάτιο με το κρεβάτι Murphy.

Υπάρχουν άλλα δύο μονά κρεβάτια σε στιλ κουκέτας, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τον χώρο και βολεύοντας εύκολα μια οικογένεια. Αν και το σπίτι είναι μικρό, η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και με άνετους πάγκους και ντουλάπια.

Το τραπέζι της τραπεζαρίας διπλώνει στον τοίχο, εξοικονομώντας χώρο. Το μπάνιο είναι σύγχρονο και λειτουργικό.
Ίσως ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά, ειδικά αφού το σπίτι βρίσκεται στην τροπική Κόστα Ρίκα, είναι η ξύλινη βεράντα.

Ανεβείτε τις σκάλες και χαλαρώστε στον ήλιο με ένα τροπικό ποτό. Το Casa Cubica μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλες περιοχές της Κόστα Ρίκα.

Θαυμάστε το!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr