ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: 9 Έξυπνες ιδέες για να Μεταμορφώσετε τα μικρά σας Δωμάτια!

img

Το υπνοδωμάτιο σας μπορεί να είναι άνετο και βολικό επειδή είναι εκεί όταν το χρειάζεστε για την ξεκούραση σας. Ακόμα και ένα μικρό δωμάτιο μπορεί να μεταμορφωθεί στο καλύτερο σημείο του σπιτιού και να μην θέλετε να φύγετε ποτέ από κει.

Συγκεντρώσαμε αυτές τις συμβουλές και τα κόλπα για να σας βοηθήσουμε να τελειοποιήσετε αυτόν τον ξεχωριστό χώρο του σπιτιού σας!

1. Αποφύγετε τα σκούρα χρώματα στους τοίχους του υπνοδωματίου. Βάψτε τους με ανοιχτά χρώματα ή περάστε ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία για κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται πιο μεγάλο.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

2. Μην φοβάστε τα ζωηρά χρώματα: φωτεινοί τοίχοι, ζωντανές εικόνες, χρωματιστές κουρτίνες ή μια κουβέρτα θα δώσουν φως στο δωμάτιο σας. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

3. Μερικές φορές το υπνοδωμάτιο γίνεται και ντουλάπα και μια μεγάλη ντουλάπα τρώει πολύ χώρο. Διαλέξτε μια ανοιχτόχρωμη ντουλάπα για να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

viraltopnews.gr

4. Μια εναλλακτική στις συνηθισμένες ντουλάπες είναι μια χτιστή εσοχή στον τοίχο. Βάλτε κουρτίνες αντί για πόρτες για να κάνετε την διακόσμηση πιο ελαφριά.

viraltopnews.gr

5. Μπορείτε να βάλετε μια ράγα για να κρεμάτε τα ρούχα που φοράτε πιο συχνά. Αυτά που χρησιμοποιείτε πιο σπάνια μπορείτε να τα βολέψετε σε ράφια που έχουν το ίδιο χρώμα με τους τοίχους.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

6. Ο μινιμαλισμός είναι τέλειος για ένα μικρό δωμάτιο. Κρατήστε μόνο τα σημαντικά έπιπλα και προσθέστε μόνο μερικά διακοσμητικά.

viraltopnews.gr

7. Αν το μικρό δωμάτιο ανήκει σε μαθητή ή φοιτητή, χρειάζεται ένας χώρος εργασίας. Τα έπιπλα σε ένα τέτοιο δωμάτιο θα πρέπει να είναι μικρά και να έχουν πολλές χρήσεις.

viraltopnews.gr

8. Τα παιδικά ή εφηβικά δωμάτια δείχνουν ωραία με έντονα και πολλά χρώματα. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε πιο κορεσμένα χρώματα.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

9. Οι κουκέτες είναι βολικές αν έχετε δύο παιδιά στο ίδιο δωμάτιο. Οι μοντέρνοι τύποι αυτών των κρεβατιών είναι πολύ άνετοι και τέλειοι για την εξοικονόμηση χώρου.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr