ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Το αγαπημένο σου ποτό που πίνεις συνήθως λέει πολλά για το γούστο σου στους άντρες!

img

«Πίνω για να κάνω τους άλλους ανθρώπους πιο ενδιαφέροντες» είχε πει ο Ernest Hemingway. Μπορεί να μην συμφωνείς απόλυτα με την άποψη του αμερικανού συγγραφέα, όμως το ποτό και η σχέση μας με τους άλλους ανθρώπους έχουν πολλά κοινά. Γιατί το αγαπημένο σου ποτό, αυτό που παραγγέλνεις κάθε φορά όταν βγαίνεις, αποκαλύπτει πολλά για το γούστο σου στους άντρες. Αν, για παράδειγμα, είσαι κορίτσι που προτιμά μόνο κοκτέιλ τότε έχεις εντελώς διαφορετικό γούστο από τα κορίτσια που πίνουν μόνο τεκίλα!

Τεκίλα: Συνήθως πέφτεις στους λάθος άντρες. Δεν εμπιστεύεσαι την κρίση σου και πάντα κάνεις τις λάθος επιλογές στις σχέσεις σου. Αυτό μπορεί να αλλάξει, αλλά προς το παρόν σου αρέσουν οι ‘λάθος’ άντρες!

Μπίρα: Σου αρέσουν τα αθλητικά αγόρια που φορούν κολόνια και κολεγιακές μπλούζες. Κατά βάθος, γιατί δεν έχεις ποτέ τολμήσει να το εξομολογηθείς στις φίλες σου.

Βαρελίσια μπίρα: Πάντα ζητάς τις draft μπίρα του μαγαζιού και πάντα αναζητάς το πιο ενδιαφέρον αγόρι. Σου αρέσουν οι hipsters, τα αγόρια με μούσια, τα αγόρια που ασχολούνται με την μουσική και τις τέχνες.

Κρασί: Σκέψου τον Mr.Big αλλά σε πιο ελληνική εκδοχή. Είναι μεγαλύτερος, καπνίζει πούρο, πηγαίνει συχνά στο θέατρο και είναι πάντα κομψός.

Νερό: Ψάχνεις τον άντρα της ζωής σου, αυτόν που είναι έτοιμος να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στην ζωή σου.

Ουίσκι: Σου αρέσουν τα ‘κακά παιδιά’. Θέλεις το αγόρι με τη μηχανή που φοράει δερμάτινα και δεν είναι πάντα διαθέσιμος. Σου αρέσει πολύ αλλά σου αφήνει μια πικρή γεύση, ακριβώς όπως και το αγαπημένο σου ποτό.

Τζιν μαρτίνι: Θέλεις τον George Clooney ή τουλάχιστον κάποιον που να του μοιάζει. Σε συναρπάζει η γοητεία του, οι γνώσεις τους αλλά και η αυτοπεποίθηση που αποπνέει. Εννοείται είναι μεγαλύτερος από εσένα και κάνει τα πάντα για να σε γοητεύσει.

Γλυκό κοκτέιλ: Ψάχνεις ένα αγόρι για να περνάτε καλά, να κάνετε εκδρομές και ταξίδια. Κάτι σαν το ‘sex on the beach’ κοκτέιλ που σκέφτεσαι να παραγγείλεις!

Γλυκόπικρο κοκτέιλ: Θέλεις να έχει χιούμορ, να είναι κοινωνικός και να εκτιμά τον σαρκασμό. Φυσικά είναι εγωιστής αλλά εσένα δεν σε νοιάζει καθόλου, αρκεί να σε κάνει να περνάς καλά.