ΣΝΑΚ-ΠΙΤΕΣ: Ο καλύτερος Τρόπος να χρησιμοποιήσετε το Ψωμί του Τοστ. Το Κόλπο με το Κουτάλι είναι αυτό που κάνει τη Διαφορά!
Θα χρειαστείτε:
-5 φέτες ψωμί της επιλογής σας
-1 φλιτζάνι σάλτσα μπολονέζ
-57 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
-1 αβγό
-4 φέτες ζαμπόν
-ανάμικτη σαλάτα μαρούλι
Οδηγίες:
Βάλτε τις φέτες τη μία πάνω στην άλλη.
Κόψτε την κόρα.
Κόψτε τα ψωμιά διαγώνια, έτσι ώστε η μία πλευρά να είναι μεγαλύτερη από τις άλλες και η άλλη να είναι μυτερή.
Κόψτε τις άκρες από την μυτερή πλευρά.
Σχηματίστε έναν κύκλο με τις μυτερές άκρες προς τα μέσα έτσι ώστε να μοιάζει με λουλούδι.
Πιέστε τις φέτες με ένα κουτάλι έτσι ώστε να γίνουν επίπεδες και ψήστε τις στους 220 για 3 λεπτά.
Απλώστε την σάλτσα μπολονέζ στη μέση των ψωμιών και αφήστε λίγο χώρο στις άκρες.
Σπάστε ένα αβγό μέσα σε ένα μπολ και ρίξτε το προσεκτικά στο κέντρο των φετών.
Ρίξτε τυρί πάνω από την σάλτσα.
Ψήστε για 7 ακόμα λεπτά στους 220.
Τέλος, διακοσμήστε το πιάτο σας με ζαμπόν (ή προσούτο) και μαρούλι.
Έτοιμη η πίτσα σας!
ΠΗΓΗ: » fanpage.gr