ΟΜΟΡΦΙΑ: Το απόλυτο μυστικό περιποίησης για σγουρά μαλλιά!!!

img

Έχεις υπέροχα σγουρά μαλλιά, τα οποία οφείλεις να προστατεύσεις με τον κατάλληλο τρόπο έτσι ώστε να διατηρηθούν έτσι τέλεια. Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να προσeξεις για να διατηρήσεις υπέροχα τα μαλλιά σου και μάθε το μυστικό της περιποίησης τους για να είναι πάντα τόσο λαμπέρα και υπέροχα.

Φυσικά και το λούσιμο με το σαμπουάν και την μαλακτική σου κρέμα είναι κάτι που δεν πρέπει να παραμελείς, αλλά τα σγουρά μαλλιά για να δείχνουν τέλεια απαιτούν από την φύση τους κάτι περισσότερο απο εσένα.

Μαλακτικό, ο φίλος των σγουρών μαλλιών:

Όταν μιλάμε για λούσιμο το ιδανικό είναι να λούζεσαι δυο με τρείς φορές την εβδομάδα. Στο μεσοδιάστημα αν βλέπεις πως το επιβάλλει η κατάσταση μπορείς απλά να λούσεις τα μαλλιά σου με το μαλακτικό σου- δηλαδή να παραλείψεις το σαμπουάν. Θα δεις πως αυτό θα τους κάνει καλό και οι μπούκλες σου θα είναι πιο ενυδατωμένες απο ποτέ ενώ τα μαλλιά σου θα ξαναβρούν την χαμένη τους ελαστικότητα.

Αμέσως μετά την ενυδάτωση αφιέρωσε λίγα λεπτά για να δεις πως τα νιώθεις. Αν δεις πως είναι πολύ εύθραυστα τότε ίσως το έχεις παρακάνει με το μαλακτικό. Η ιδανική ποσότητα είναι όσο μια δόση ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις καλά τα μαλλιά σου ειδικά αν νιώθεις πως είναι κατεστραμμένα και ξηρά. Ειδικά στα σγουρά μαλλιά είναι πολύ βασικό το να μην είναι ξηρά και να είναι ενυδατωμένα καλά για να δείχνουν υγιή και λαμπερά. Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις την ενυδάτωσή τους και να δώσεις βάση στις άκρες τους.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr