ΟΜΟΡΦΙΑ: Πεντικιούρ ΤΕΛΟΣ: Δείτε ΠΩΣ θα αποκτήσετε Φτέρνες απαλές σαν του Μωρού με 2 Συστατικά που υπάρχουν σε ΚΑΘΕ Κουζίνα!

img

Τα περιποιημένα πόδια είναι πολύ σημαντικά για λόγους πέραν της αισθητικής. Παρόλο που δεν είναι και τόσο γνωστό, τα πόδια μας στην πραγματικότητα επηρεάζουν την συνολική μας υγεία. Ωστόσο, πολύ συχνά τα παραμελούμε.

Με αυτή την απλή μέθοδο όμως, θα είναι πολύ πιο εύκολο να φροντίσουμε τα πόδια μας και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Κάποιοι προτιμούν να επενδύουν σε ένα συνηθισμένο πεντικιούρ, αλλά αυτό μπορεί να γίνει πολύ δαπανηρό. Και συχνά, τα συνιστώμενα προϊόντα για τα πόδια είναι είτε δύσκολο να τα βρεις, είτε όχι τόσο πρακτικά. 

Τώρα όμως μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας προϊόντα περιποίησης για τα πόδια, εντελώς μόνοι σας. Το καλύτερο; Όλα τα υλικά που χρειάζεστε σας περιμένουν στην κουζίνα!

Θα χρειαστείτε: 

4 κούπες γάλα
3 κ.σ μπέικιν πάουντερ

Οδηγίες:

Αρχικά, ζεστάνετε το γάλα και ρίξτε το σε ένα μπολ που να είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τα πόδια σας.

Προσθέστε το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε καλά, σιγουρεύοντας πως η θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλή. 

Τώρα απλά καθίστε πίσω, χαλαρώστε και αφήστε τα πόδια σας να μουλιάσουν για 10 λεπτά.

viraltopnews.gr

Όταν τελειώσετε, καθαρίστε τα πόδια σας με ζεστό νερό και στεγνώστε τα καλά. Για καλύτερο αποτέλεσμα, επαναλάβετε καθημερινά τη διαδικασία. Θα πόδια σας θα γίνουν σύντομα πολύ μαλακά και θα σας ευγνωμονούν.

Τα πόδια σας μπορούν γρήγορα να γίνουν από έτσι… 

…έτσι.

Για τέλεια πόδια δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία. Συχνά, όλα όσα χρειαζόμαστε υπάρχουν ήδη στο σπίτι μας. Και μετά από μία δύσκολη μέρα, σίγουρα σας αξίζουν 10 λεπτά χαλάρωσης.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr